“Η ιστορία των Δημοτικών Σχολείων Μουλκίου – Βασιλικού ”

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αναδρομή στην ιστορία της ίδρυσης των Δημοτικών Σχολείων Μουλκίου”& Βασιλικού από το 1840 και η μετέπειτα πορεία τους έως το1840, ήταν το θέμα εκδήλωσης που παρουσιάστηκε από τον συγγραφέα ιστορίας κ. Κωνσταντίνο Κελλάρη, καθηγητή μαθηματικών – πρώην διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Κιάτου και μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Κορινθιακών Μελετών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Κορινθιακών Μελετών και την συνεργασία του Δήμου Σικυωνίων στο αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μουλκίου που μαζί με την τοπική Κοινότητα Μουλκίου αποτέλεσαν τους συνδιοργανωτές αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας παρουσίασης.
Η εγκάρδια υποδοχή και η αθρόα προσέλευση σημαντικού αριθμού κατοίκων και από τις δύο Τοπικές Κοινότητες, Μουλκίου και Βασιλικού, αλλά και η συμμετοχή και παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, προσδιόρισε το κλίμα συναίνεσης που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την λεπτομερή εξιστόρηση των στοιχείων και την ανάλυση των γεγονότων που παρέθεσε με ενάργεια ο ομιλητής από το κύρος των δεδομένων της μελέτης των αρχείων.
Η παρουσίαση συνοδεύτηκε από πλήθος εικόνων, εγγράφων, στατιστικών πινάκων αλλά και επιστολογραφίας όπου σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί οι δυσκολίες τα εμπόδια καθώς και οι κωμικοτραγικές περιπτώσεις λειτουργίας των “πρωτόγονων” συνθηκών διδασκαλίας και τρόπων μάθησης, που ενίσχυσαν κατά πολύ το ενδιαφέρον και την περιέργεια του ακροατηρίου.
Μεταξύ και πολλών άλλων που αναφερθηκαν, υπογραμμίστηκε από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κορινθιακών Μελετών κ. Γιώργο Καρβουντζή, η σημασία ανάπτυξης αυτού του πλαισίου προγράμματος με επιλεγμένα θέματα που διευρύνουν τη γνώση και διερευνούν στοιχεία καθοριστικών παραγόντων που έχουν καίρια επίδραση στην εκπαιδευτική εξέλιξη της ευρύτερης περιοχής, ενώ ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών που ανιχνεύουν το παρελθόν με επιστημονική φροντίδα, ώστε να προκύπτουν ωφέλιμα συμπεράσματα που αποβαίνουν χρήσιμα για το παρόν και το μέλλον.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn