Nέες πλειοψηφίες και άλλες τρίχες κατσαρές…!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολύ βαριά το πήρε ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός το 10-17 του δημοτικού συμβουλίου και χθες έκανε πλήθος δηλώσεων στις κάμερες για να εξαντλήσει το επιθετικό του οπλοστάσιο, εναντίον του Νανόπουλου αλλά και των “αποστατών”..
Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλα χθες ο κ.Πνευματικός όρισε εκ νέου μετά απο πολλά χρόνια την παράταξη του ως “Δημοκρατική παράταξη” για να δικαιολογήσει το όρο αποστάτες που είναι ταυτισμένος με τον πολιτικό χώρο τον οποίον ο δήμαρχος ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ και μάλιστα επιθετικά πριν απο 4 χρόνια τουλάχιστον….
Ομως στην πολιτική όλα επιτρέπονται και όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διότι ο κόσμος δεν θυμάται…
Ηξερε καιρό τώρα ο κ.Πνευματικός ότι έχει μόνο 13 και με το ζόρι… Τι ήταν αυτό που τον τρέλανε λοιπόν;
Μήπως ήταν η νέα ανακάλυψη του κ.Νανόπουλου, που βρήκε ευκαιρία να νοιώσει ισχυρός, μετρώντας τους 7 συμβούλους στους φευγάτους δικούς του;
Μήπως ήταν το βλέμμα των Σταυρέλη και Χασικίδη που “γλένταγαν” με την απομόνωση του δημάρχου;
Τα περί “νέας πλειοψηφίας” είναι μπαρούφες και τρίχες κατσαρές.
Ούτε υπήρχε, ούτε θα υπάρχει.
Αυτό που υπάρχει πλέον είναι ένας άλλοτε πανίσχυρος δήμαρχος σε ομηρία και υπό προθεσμία.
Παρακολουθώντας της χθεσινές δηλώσεις Πνευματικού, διαπιστώνει κανείς ένα δήμαρχο που ρίχνει στην αγορά άμεσα 17 εκατομμύρια αλλά δεν μπορεί να βρεί κοινωνικό αντίκρυσμα γιατί δεν έχει στοιχειώδη στρατηγική.
Γιατί έχει κακό περιβάλλον και γιατί τα 13 χρόνια είναι πολλά και δεν επιτρέπουν ελιγμούς.
Στην μία συνέντευξη τους καλεί να του ψηφίζουν τα έργα και στην άλλη καπάκι τους λέει αποστάτες της Δημοκρατικής παράταξης…!
Η στρατηγική του δημάρχου είναι περιορισμένης εμβέλειας και στηρίζεται στην παλαιολιθική λογική…”θα τους βουλιάξω με τα έργα”…
Αν ήταν έτσι ο Χαρίλαος Τρικούπης θα ήταν ακόμα πρωθυπουργός…
Είναι δεδομένο ότι μία στοιχειώδης βατή στρατηγική του συνδυασμού του δημάρχου θα ανέτρεπε το πολιτικό σκηνικό στον δήμο αλλά αυτή δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει διότι η πιο βαρειά ασθένεια που μπορεί να πάθει κάποιος έξυπνος άνθρωπος είναι να αυτοεγκλωβιστεί στις δυνατότητες του μυαλού του…
Αλλά και με όρους σύγχρονης επικοινωνίας οι μακρόσυρτες και επαναλαμβανόμενες συνεντεύξεις δεν έχουν καμία επίδραση στην κοινωνία που δεν έχει χρόνο να κάτσει να δεί συνέντευξη 40 λεπτών, με τα ίδια και τα ίδια.
Το πολιτικό ένστικτο του Πνευματικού λειτουργεί αλλά τουλάχιστον ακόμα είναι μακριά απο τις πραγματικές τάσεις τις κοινωνίας.
Η Κορίνθιοι είναι αλλού και ο δήμαρχος αλλού.
Εκεί προσπαθεί να μπεί ο κ.Νανόπουλος που δέχεται ισχυρή την πίεση των Σταυρέλη και Χασικίδη έστω και αν ακόμα δεν έχουν ανοίξει την επικοινωνιακή τους ομπρέλα.
Η “Νέα πλειοψηφία” είναι μία ιστορία αυτοδιοικητικής ουτοπίας που συγκυριακά ο καθένας θα παίρνει ότι σχεδιάζει και θα φεύγει…!
Απλά οι 17 σύμβουλοι έδωσαν ένα άτυπο μήνυμα,προς τον κ.Πνευματικό, που είναι..”τέλος οι προσωπικές σου προεκλογικές επιλογές”.
Απόδειξη:
Οι 17 αντί να καταψηφίσουν την πρόταση χρηματοδότησης των συλλόγων που εξυπηρετούσε μόνο τον κ.Πνευματικό, την ψήφισαν γκρινιάζοντας για όσους δεν πήραν που τους θεωρούν δικούς τους ψηφοφόρους.
Για να έχει νόημα για τους Κορίνθιους η “νέα πλειοψηφίας”, πρέπει να έχει πίσω της μία στρατηγική συμμαχία σε βασικές επιλογές, που δεν την έχει και δεν μπορεί να την έχει.
Απο αυτή την ιστορία υπάρχει ένα ενδιαφέρον που αφορά το μέλλον του δήμου. Η πολύ καλή σχέση των Σταυρέλη-Χασικίδη που το 2019 θα μπορεί να εγγυηθεί την λειτουργικότητα του δήμου Κορινθίων και την επαναφορά στην κανονικότητα..!
Αυτά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ιούλιος 2018
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn