Εσείς γνωρίζετε πόσα λάθη κάνετε το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο;

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βρισκόμαστε μερικές μόλις ανάσες από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και η ώρα είναι κατάλληλη για να εντοπίσουμε τα λάθη που συνήθως κάνουμε όσον αφορά την προστασία μας από τον ήλιο. Η αισθητικός κα. Μαίρη Αργείτου μοιράζεται μαζί μας μερικές απαραίτητες συμβουλές, απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας της.

“Το βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι ξεχνούν να βάλουν αντηλιακό στην εξωτερική επιφάνεια των χεριών, στον λαιμό και στο ντεκολτέ. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η ηλικία μας φαίνεται πρώτα από αυτά ακριβώς τα σημεία, γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε στον ίδιο βαθμό που φροντίζουμε το πρόσωπό μας.

Πολύ συχνά με ρωτούν, «Πώς μπορώ να βάλω το αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ;». Γι’ αυτή την περίπτωση υπάρχουν προϊόντα σε μορφή πούδρας compact, όπως αυτή της Heliocare SPF 50, που προσφέρει ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία με κάλυψη και διόρθωση του μακιγιάζ. Τέτοιου είδους προϊόντα είναι εύχρηστα και μπορούμε να τα έχουμε παντού και πάντα μαζί μας.

Οι περισσότεροι έχουν εσφαλμένη άποψη σχετικά με την επανάληψη του αντηλιακού. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι τα αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας δεν χρειάζονται επανάληψη εφαρμογής, όμως πρόκειται για μια επικίνδυνη παρανόηση. Το αντηλιακό που έχετε φορέσει το πρωί δεν μπορεί να σας προστετεύσει από τον μεσημεριανό ήλιο, την ώρα που επιστρέφετε από το γραφείο. Ο δείκτης προστασίας έχει μέγιστη διάρκεια 2,5-3 ώρες. Η επάληψη τριάντα λεπτά πριν την έκθεση, είναι η ιδανική.

Ακόμη ένα σημαντικό λάθος είναι ότι νομίζουμε πως μέσα στο αυτοκίνητο είμαστε προστατευμένοι από τον ήλιο. Το αυτοκίνητο είναι μια «παγίδα», διότι όλα του τα σημεία αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία και έτσι δεχόμαστε έμμεσα την επίδρασή της.

Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η υπεριώδης ακτινοβολία περνάει μέσα στο νερό, οπότε, όταν ιδρώνουμε ή κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό ανθεκτικό στο νερό (water resistant). Μετά την βουτιά μας, ξεπλένουμε το πρόσωπό μας με νερό και κατόπιν βάζουμε το αντηλιακό μας, ανεξάρτητα από τον χρόνο που έχει περάσει από την προηγούμενη χρήση του.

Να έχετε υπόψη σας πως όταν κάθεστε κάτω από μια ομπρέλα που είναι τοποθετημένη κοντά σε οποιαδήποτε επιφάνεια που αντανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία (άμμος, πισίνα, θάλασσα), η προφύλαξη που έχουμε από τον ήλιο και τις επιπτώσεις του είναι μόνο 20%.

*Μαίρη Αργείτου, www.mariaargeitou.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 674 2622. 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn