Πατούσε αυτοκίνητα με το τρακτέρ του..!

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μαινόμενος άντρας έσπασε βενζινάδικο, πλάκωσε στο ξύλο τρία άτομα, πήρε τρακτέρ και πάταγε αυτοκίνητα

Σκηνές από Grand Theft Auto 5 καταγράφηκαν στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Πελόπιο. 42χρονος μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Εκεί ζήτησε από τη γυναίκα πρατηριούχο να του γεμίσει το ρεζερβουάρ δωρεάν.

Στην αντίδραση της γυναίκας ο άνδρας έβγαλε ένα γάντζο από το όχημά του και άρχισε να κυνηγά τη γυναίκα και το μικρό παιδί της που αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή σε απόσταση ασφαλείας από το βενζινάδικο. Ο 42χρονος επέστρεψε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, έβαλε μόνος του με τη μάνικα 60€ βενζίνη και στη συνέχεια άρχισε να σπάει τις βιτρίνες του βενζινάδικου.

Αποχώρησε από το πρατήριο, πήγε σε κοντινό βενζινάδικο, όπου άρχισε να βρίζει 3 άτομα τα οποία και ξυλοκόπησε.

Η οργή του 42χρονου δεν είχε ακόμα εκτονωθεί. Πήγε σπίτι του, πήρε ένα μεγάλο τρακτέρ και άρχισε να πατάει σταθμευμένα οχήματα στο δρόμο. Μάλιστα άλλαξε ρεύμα κυκλοφορίας και εμβόλισε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έσπρωχνε προς το τέλος του δρόμου.

Αστυνομικοί της Αρχαίας Ολυμπίας επενέβησαν και μετά από καταδίωξη και κίνδυνο της ζωής τους δίπλα σε ένα αγροτικό όχημα με σαφές πλεονέκτημα όγκου, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn