ΕΟΣ Κορίνθου | Κατάβαση στην Νέδα

0
158
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο ΕΟΣ Κορίνθου διοργανώνει Canyoning στη Νέδα για τους λάτρεις των αθλημάτων νερού και της περιπέτειας. Η  Νέδα βρίσκεται στη Πελοπόννησο, μεταξύ Ηλείας και Μεσσηνίας και είναι ένα από τα πιο όμορφα φαράγγια στην Ελλάδα.

ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ (CANYONING)

ΣΤΗ ΝΕΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Με τον όρο Canyoning εννοούμε τη διάσχιση των φαραγγιών ακολουθώντας την πορεία των υδάτων και προσπερνώντας κάθε εμπόδιο με τεχνικά μέσα. Δηλαδή πραγματοποιείται κατάβαση ενός φαραγγιού περνώντας μέσα από το νερό, κάνοντας βουτιές σε βαθιά νερά, φυσικές τσουλήθρες που έχουν σχηματιστεί πάνω στους βράχους από τη διάβρωση των νερών και κατάβαση με σχοινιά, όταν έχει καταρράκτες.

Το canyoning περιέχει ορειβασία, αναρρίχηση, σπηλαιολογία, κολύμβηση. Είναι σπορ που συνδυάζει πολλά από τα αθλήματα του βουνού!

Πριν ξεκινήσουμε την πορεία μας στο φαράγγι, θα γίνει μία σύντομη εκπαίδευση από τον υπεύθυνο γύρω από το άθλημα και θα μοιραστούν οι στολές και ο υπόλοιπος εξοπλισμός.

Θα ακολουθήσει πεζοπορία μισής ώρας περίπου ως το σημείο που αρχίζει η κατάβαση όπου και θα φορέσουμε τις στολές και τον εξοπλισμό μας.

Ώρες Πορείας: 5

Εξοπλισμός: παπούτσια αντιολισθητικά (τα οποία θα βραχούν), μαγιό, πετσέτα, δεύτερο ζευγάρι στεγνά παπούτσια, μία αλλαξιά, αντηλιακό, φακός (με εφεδρικές μπαταρίες), ατομικό φαρμακείο, νερό, ξηρά τροφή, αδιάβροχη φωτογραφική (προαιρετικά) και extreme διάθεση για περιπέτεια και παιχνίδια στο νερό!

Ο τεχνικός εξοπλισμός (νεοπρέν 5 χιλ, μποντριέ, κράνος, λανιέρες αυτασφάλισης, καραμπίνερ ασφαλείας, οχτάρι, σακίδιο με στεγανό μπιτόνι) που περιλαμβάνεται στην τιμή εξόρμησης, θα δοθεί από τον εκπαιδευτή και θα παραδοθεί σ’ αυτόν στο τέλος της πορείας σε άριστη κατάσταση!
Αναχώρηση: 7:30 το πρωί στα περιβολάκια

Τιμή Εξόρμησης:

50€  (περιλαμβάνει ενοικίαση εξοπλισμού, μεταφορά με λεωφορείο και αγροτικά όπου χρειαστεί).Η τιμή είναι διαφορετική για όσους διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό.

Δηλώστε έγκαιρα (ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι αυστηρά 20) αναφέροντας ύψος, βάρος και νούμερο παπουτσιού.

Δηλώσεις συμμετοχής στην αρχηγό της εξόρμησης:

Τσελεκίδη Δήμητρα 6976637226

και στο τηλέφωνο του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη 20:00μμ – 22:00).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn