Τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα για τον καλό της…!

0
34

Η περιγραφή ενός μοναδικού περιστατικού στο βιβλίο ενός γιατρού του NHS – Πώς σκέφτηκε το σενάριο, βήμα-βήμα οι κινήσεις που είχε προβλέψει και η τραγική κατάληξη στο νοσοκομείο
Μέχρι που μπορεί να φτάσει μία γυναίκα όταν θέλει να παντρευτεί τον καλό της; Αν κρίνουμε από το σενάριο που σκέφτηκε και υλοποίησε μία γυναίκα στη Βρετανία, δεν υπάρχουν όρια και σίγουρα δεν υπάρχουν… κόκκινες γραμμές! Η πρωταγωνίστρια της απίστευτης αυτής ιστορίας, σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της, αφού πρώτα τον παρέσυρε σε ένα ερωτικό παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του οποία θα… εμφανιζόταν ως -κυριολεκτικά- Kinder έκπληξη μέσα από τον… κόλπο της, ένα σοκολατένιο αυγό, με το δαχτυλίδι του… γάμου! Το σχέδιο, ωστόσο, δεν εξελίχθηκε όπως το είχε φανταστεί η γυναίκα στη Βρετανία…

Την απίθανη αυτή περίπτωση αποκάλυψε ένας γιατρός μέσα από το βιβλίο που έγραψε, περιγράφοντας τις… τρελές εμπειρίες που είχε κατά την άσκηση του επαγγέλματός του. Ο Adam Kay ανέφερε διάφορα εμπειρικά περιστατικά από την παρουσία του στο NHS, το βρετανικό σύστημα Υγείας.
Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν δημοσιεύτηκε για ευνόητους λόγους, θέλησε να αξιοποιήσει την παράδοση της… 29ης Φεβρουαρίου, της επιπλέον ημέρας του δίσεκτου έτους, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες που κάνουν πρόταση γάμου, λαμβάνουν πάντα ως απάντηση ένα μεγάλο «ναι». Η… παράδοση, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν αρκούσε στη γυναίκα από τη Βρετανία. Σκέφτηκε, λοιπόν, να στήσει ένα ολόκληρο σκηνικό, ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο… άρνησης στον καλό της.

Αγόρασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, το έβαλε μέσα σε ένα αυγό Kinder και ακολούθως το…. έσπρωξε μέσα στον κόλπο της. Το πλάνο ήταν… απλό, ή τουλάχιστον έτσι το φανταζόταν η ερωτευμένη γυναίκα. Θα πρότεινε στον σύντροφό της «παιχνίδι με τα δάχτυλα». Κατά τη διάρκεια του «παιχνιδιού», ο σύντροφος θα… έπεφτε πάνω στο αυγό και τα υπόλοιπα θα εξελίσσονταν με… φυσιολογικό τρόπο, καθώς με το που θα συνέβαινε αυτό, η γυναίκα θα έπεφτε στο ένα γόνατο και θα του έκανε πρόταση, επιστρέφοντας στην… παραδοσιακή εκδοχή της πρότασης γάμου.

Το σχέδιο είχε καταστρωθεί με… χειρουργική ακρίβεια, ωστόσο η γυναίκα δεν υπολόγισε μία παράμετρο. Να κολλήσει το αυγό… μέσα της! Ε, αυτό που δεν υπολόγισε, συνέβη. Η γυναίκα από τη Βρετανία δεν υλοποίησε τη… ρομαντική πρόταση που είχε σχεδιάσει, τουναντίον κατέληξε στο νοσοκομείο με κίνδυνο για τη ζωή της και πολύ, πολύ, πάρα πολύ πόνο!

Αυτές ακριβώς τις… εμπνεύσεις των ασθενών που προκαλούν στον εαυτό τους πόνο περιέγραψε και σημείωσε στο βιβλίο του με τίτλο «This is going to hurt» ο γιατρός του NHS Adam Kay, παρουσιάζοντας καλές ιδέες για το πώς θα αποφύγει κάποιος τις… κακοτοπιές, αλλά και μοναδικά «πικάντικες» ιστορίες, που σίγουρα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης για πολλά ζευγάρια και παρέες.

Πριν το κάνεις, λοιπόν, σκέψου… είναι το μήνυμα του βιβλίου, διότι… «αυτό θα πονέσει»!