Super συσκευή «μυρίζει» τον καρκίνο

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συσκευή μπορεί να διαγνώσει τη νόσο πριν καν δώσει συμπτώματα

Μοιάζει με μάσκα οξυγόνου αλλά, όταν τοποθετείται στο πρόσωπο ενός ασθενούς, κάνει κάτι πολύ διαφορετικό: μπορεί να «οσφρίζεται» τον καρκίνο.

Η πρωτοποριακή συσκευή, ανακάλυψη του Βρετανού επιστήμονα Billy Boyle, αναμένεται να αλλάξει άρδην το τοπίο στη διάγνωση του καρκίνου, προσφέροντας μια πολύ γρήγορη και οικονομική εναλλακτική στις κοστοβόρες αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις. Διόλου τυχαίο που η συγκεκριμένη εφεύρεση κέρδισε το κορυφαίο βραβείο μηχανολογίας στη Βρετανία, το MacRobert Award, που θεωρείται το «Οσκαρ της Μηχανολογίας»!

Η συσκευή με το χαρακτηριστικό όνομα Breath Biopsy (=βιοψία αναπνοής) έχει την ικανότητα να ανιχνεύει στην αναπνοή την παρουσία χημικών ουσιών που έχουν αποδεδειγμένα συσχετιστεί με συγκεκριμένους καρκίνους, όπως αυτούς του πνεύμονα και του εντέρου. Ετσι μπορεί να διαγνώσει τη νόσο, προτού ακόμη αυτή δώσει το παραμικρό σύμπτωμα.

Χιλιάδες ζωές

Σύμφωνα με τον εφευρέτη B. Boyle, με τη συσκευή αυτή και τη γενίκευση της χρήσης της θα μπορούσαν να σωθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, ενώ θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στη διάγνωση και ορισμένων φλεγμονωδών νοσημάτων. Η συσκευή ανιχνεύει τις γνωστές ως πτητικές οργανικές ενώσεις, τις οποίες απελευθερώνουν τα κύτταρα όταν προσβληθούν από συγκεκριμένα είδη καρκίνου, όπως π.χ. του πνεύμονα.

Συσκευές που ανιχνεύουν τις πτητικές οργανικές ενώσεις για τη διάγνωση παθήσεων υπάρχουν ήδη – το πλεονέκτημα όμως της συσκευής του Boyle συνίσταται στο ότι είναι μικρότερη και πολύ πιο οικονομική, κάτι που την καθιστά εξόχως προσιτή.

Επιπλέον ένα τεστ αναπνοής που είναι σύντομο και καθόλου δυσάρεστο για τον ασθενή μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη συμμόρφωση και τη συνεπή εκτέλεση των προληπτικών ελέγχων. Θα μπορούσε δηλαδή να σημάνει μια νέα εποχή στις προληπτικές εξετάσεις και στην έγκαιρη διάγνωση όλων των καρκίνων, οδηγώντας σε μείωση των θανάτων.

Η Owlstone Medical, η εταιρία του Boyle με έδρα το Κέμπριτζ, φιλοδοξεί με την Breath Biopsy να σώσει τουλάχιστον 100.000 ζωές και να εξοικονομήσει για τα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 1,48 δισ. δολάρια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn