Έμαθε τις Κορίνθιες να ντύνονται σωστά και ποιοτικά…!

0
147

Λατρεύει το Johnnie Walker Black Label 12 Year Old και τα καλά πούρα…!
Είναι ένας Κορίνθιος που μεγάλωσε στον Καναδά και γύρισε στην πόλη του να επιχειρήσει σε ένα τομέα που δεν είχε καμία σχέση με τις σπουδές του.
Ο Κώστας Μιχαλόπουλος τελείωσε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του Καναδά και θα μπορούσε να κάνει λαμπρή επιστημονική καριέρα ως οικονομολόγος εκεί, αλλά προτίμησε την γενέτειρα του.
Πριν απο 25 χρόνια ξεκίνησε στο χώρο της ένδυσης και όπως λένε πολλοί είναι ο άνθρωπος που έμαθε τις Κορίνθιες να ντύνονται καλά είτε με ακριβά σύνολα είτε με φτηνότερα αλλά εξίσου ποιοτικά.
Ταξίδευε στην Ευρώπη και παρακολουθούσε διαρκώς τις τάσεις τις μόδας με αποτέλεσμα να φέρνει στην Κόρινθο, ότι καλύτερο έπαιζε στην Ευρώπη.
Πολλά απο τα κομμάτια του Κώστα Μιχαλόπουλου είναι γνωστό ότι δεν υπήρχαν ούτε στην οδό Ερμού της Αθήνας γιατί ήταν προσωπικές του επιλογές.
Το CMC στην οδό Δαμασκηνού θα μείνει στην ιστορία της πόλης.
Κάποια χρόνια πίσω ήταν σχεδόν άβατο…
Τύπος bon viveur,κοσμοπολίτης και προοδευτικός, μπορούσε κάθε στιγμή να υποστηρίζει ότι έκανε και να κοιτά όλο και πιο μπροστά.
Ακομπλεξάριστος και παρορμητικός ζεί με τον δικό του τρόπο, ακόμα και όταν μοιάζει απόμακρος.
Οι σπουδές και οι γνώσεις του έκαναν την διαφορά σε ένα χώρο που η αισθητική έχει τον πρώτο λόγο αλλά και οι δύσκολες σχέσεις με τις γυναίκες ως πελάτισσες κτίζουν τον μύθο.
Η κρίση όπως είναι φυσικό γονάτισε το σύνολο του κόσμου και ανάγκασε ακόμα και Κορίνθιες που έχουν οικονομικές δυνατότητες να περικόψουν τις δαπάνες του.
Έτσι το CMC ταυτόσημο της ποιότητας αλλά και των υψηλών τιμών προσαρμόστηκε.
Άλλαξε στέκι και μεταφέρθηκε στην Κολιάτσου στην γωνία με την Περιάνδρου.
Άλλαξε και όνομα και έγινα ΖΑΑΖ, με πρώτο συστατικό την ζωή.

Όμως το γούστο και η αισθητική του Κώστα Μιχαλόπουλου δεν άλλαξε και αυτό είναι εμφανές με την πρώτη ματιά.
Η αισθητική εξάλλου είναι σαν το ουίσκι που όσο παλιώνει, ωριμάζει και γλυκαίνει…!