Μανάβης | “Επι Παπακυριάκου το νερό έγινε χρυσάφι στον δήμο Βέλου-Βόχας”

0
197
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ…
Ο δήμος Βέλου-Βόχας πρέπει να είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη τουλάχιστον που με κάποιο μαγικό τρόπο έχει λύσει το μεγάλο πρόβλημα του νερού.
Τόσο του νερού για την ύδρευση των κατοικιών όσο και του νερού για άρδευση απο την οποία εξαρτάται ολόκληρη η τοπική μας οικονομία.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η διαχρονική απραξία και αδιαφορία της επι 8 χρόνια δημοτικής αρχής του κ.Αννίβα Παπακυριάκου.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί πως το σύνολο των δήμων της χώρας έχει αγωνία για να λύσει το πρόβλημα του νερού, πως όμοροι δήμοι είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και ο δικός μας ο δήμος, σφυρίζει κλέφτικα.
Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι η δημοτική αρχή είναι ανίκανη ή εντελώς αδιάφορη και δεν ασχολείται με το νερό.
Και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να μπεί και ο δικός μας δήμος Εθνικό ή περιφερειακό σχέδιο. Ακόμα και στο θέμα της Στυμφαλίας είμαστε εντυπωσιακά απόντες.
Προφανώς δεν μας ενδιαφέρει να έχει ο δήμος επαρκές και ποιοτικό νερό για όλα τα σπίτια.
Επι 8 χρόνια δεν κατάφερε να εκπονήσει ακόμα και ένα στοιχειώδες σχέδιο συνολικής διαχείρισης των υδάτων που υπάρχουν στον δήμο αλλά ακόμα και η πρωτεύουσα του δήμου ξεμένει απο νερό.
-Δεν υπάρχει κανένα πλάνο για να βελτιωθεί η κατάσταση με αποκορύφωμα την άρνηση του κ.Παπακυριάκου για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει να συνδέσει το δίκτυο του Βραχατίου με αυτό του Ζευγολατιού.
Η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα είναι ανεξέλεγκτη.
-Δεν υπάρχει καμία μα καμία μέριμνα να χρησιμοποιούνται ορθολογικά οι άπειρες γεωτρήσεις που υπάρχουν σε όλα τα χωριά του δήμου και είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει καμία διασύνδεση μεταξύ τους.
-Οι δεξαμενές που υπάρχουν είναι εδώ και χρόνια σε εγκατάλειψη με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμοι υδάτινοι πόροι.
Η δημοτική αρχή  έχει καταφέρει με την αδιαφορία της να μετατρέψει το νερό σε χρυσάφι στον δήμο Βέλου-Βόχας.
Ιδιαίτερα το νερό για την άρδευση της γεωργικής παραγωγής έχει γίνει το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για χιλιάδες παραγωγούς του δήμου.
Δυσεύρετο και πανάκριβο νερό που αυξάνει κάθετα το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων αλλά και δημιουργεί εξαρτήσεις.
Και το κυριότερο γίνεται τεράστια σπατάλη υδάτινων πόρων που στο μέλλον θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.
Ο δήμος είναι απών και απο αυτό το θέμα και έχει εγκαταλείψει στην μοίρα τους όσους παραγωγούς και είναι άπειροι δεν έχουν δικές τους γεωτρήσεις.
Δυστυχώς για την απερχόμενη δημοτική αρχή του κ.Παπακυριάκου, για το τόσο σοβαρό θέμα του νερού δεν αφιέρωσε ούτε μισή ώρα σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί και να ληφθούν αποφάσεις καθοριστικές για την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Επι 8 χρόνια η δημοτική αρχή κλείνει τα μάτια και κάνει πως δεν βλέπει το πρόβλημα που η ίδια επιδείνωσε με την απραξία της.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn