Αυτό είναι το νέο Jeep Wrangler

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έπειτα από μήνες αναμονής, η αμερικανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του καινούργιου Wrangler.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, το αυτοκίνητο διατηρεί τη χαρακτηριστική «μάτσο» εμφάνιση με τα off-road χαρακτηριστικά και την περιπετειώδη αισθητική. Μάλιστα, η Jeep επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμο ως δίθυρο ή τετράθυρο και με σκληρή ή μαλακή οροφή, δίνοντας τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες συνδυασμούς σε πόρτες, οροφή και παρμπρίζ.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Wrangler θα γίνουν στην έκθεση του Λος Άντζελες σε έναν μήνα, παρότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου. Αρχικά, θα παρουσιαστεί η έκδοση Unlimited με τη hard top οροφή και τον εξακύλινδρο 3,6 λίτρων κινητήρα. Θα ακολουθήσει αυτή με την υφασμάτινη οροφή, ενώ αργότερα θα δούμε τη δίθυρη έκδοση με το δίλιτρο μοτέρ. Στα μέσα του 2018 θα περάσει την πόρτα του εργοστασίου το Wrangler με την ηλεκτρική οροφή και στο τέλος η κορυφαία έκδοση με τον V8 3.0 turbodiesel κινητήρα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn