Συνεργασία Περιφέρειας με πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

0
9
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σύμφωνο Συνεργασίας, μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλ και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανασίου Κατσή, υπογράφηκε την περασμένη Τρίτη 29 Μαΐου προκειμένου να υλοποιηθεί το “Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου”.

Όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου: «Η διαφύλαξη και προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, η καταπολέμηση των κοινωνικών ανισοτήτων και των επιπτώσεων στην κοινωνική συνοχή που προκαλούν η οικονομική κρίση και τα μακροχρόνια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, αποτελούν θέματα που μόνο με συστηματική, οργανωμένη και μακροπρόθεσμη συνεργασία όλων μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά».
Βάσει του σκοπού αυτού, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθώς και την δυνατότητα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης των φοιτητών, από όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου, με την διάθεση στελεχών κατάλληλων κλάδων και ειδικοτήτων που θα απαρτίζουν την Επιστημονική ομάδα υλοποίησης του Προγράμματος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn