ΝΔ | Δεν τους κάνει ο Γκιολής και θέλουν υποψήφιους απο την Αθήνα…!!!!!

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην πολιτική πολλά πράγματα δεν έχουν εξήγηση.
Οπως ας πούμε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Κορινθία. Το κόμμα έχει πλούσιο στελεχιακό δυναμικό που ζεί, εργάζεται και γνωρίζει την Κορινθία αλλά φαίνεται ότι οι παράγοντες της ΝΔ δεν θέλουν τους Κορίνθιους και προτιμούν….φιλοΚορίνθιους, που ζούν στην Αθήνα αλλά έχουν σχέση με τα κεντρικά του κόμματος.
Ετσι ενώ κάνουν προσπάθεια να κόψουν απο το ψηφοδέλτιο τον πολύ καλό γιατρό και εξαιρετικό παιδί  Τάσο Γκιολή, που θα δώσει ψήφους στην Κορινθία, την ίδια στιγμή με “άνωθεν” παραινέσεις εμφανίζονται ως υποψήφιοι για εθνοσωτήρες στην Κορινθία, άνθρωποι που έλκουν την καταγωγή τους απο τον νομό και χρειάζεται ένας μήνας να τους προσανατολίσεις που πέφτουν  τα….Στύλια…!
Για την ανανέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μάλλον  δεν χρειάζονται οι Κορίνθιοι αλλά οι ….φιλοΚορίνθιοι…!
Είναι τραγικό αυτό δείχνει ασέβεια στους χιλιάδες Κορίνθιους ψηφοφόρους του κόμματος που με το στανιό θα πρέπει να ψηφίσουν ανθρώπους που για πρώτη φορά θα ακούν και όχι τα τοπικά στελέχη που τα ξέρουν και ζουν μαζί τους.
Ονόματα που ζούν και μπορεί να μεγαλουργούν οι άνθρωποι στην Αθήνα και αλλού δεν μπορούν σε καμία λογική Δημοκρατία να εκπροσωπήσουν πολίτες που ζούν στην Κορινθία ακόμα και αν ο μπαμπάς γεννήθηκε σε κάποιο χωριό της Κορίνθου.
Ανθρωποι που ζουν στα Βόρεια και τα Νότια προάστια δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ σχέση με τα προβλήματα του κατοίκου του Φενού, ούτε καν με τις γειτονιές της Κορίνθου.
Σοφία Αναγνωσταρά , Πάνος Καραχάλιος, Μαρία Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, είναι μερικά απο τα ονόματα που κάποιοι προορίζουν για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ…!
Μία χαρά είναι οι άνθρωποι αλλά με την Κορινθία και τους Κορίνθιους δεν έχουν καμία σχέση εκτός απο τις γιορτές του Πάσχα πιθανόν.
Την ίδια στιγμή που εξοστρακίζονται ΝΕΟΙ Κορίνθιοι που έχουν δράση κομματική και κοινωνική, που εργάζονται στον νομό, ζούν και γνωρίζουν τους συμπολίτες τους και μπορείς να τους βρείς κάθε μέρα και ολες τις ώρες.
Γιώργος Πετρίτσης, Μαριλένα Σούκουλη, Δημήτρης Λούμπας, Γιώτα Μπάγκα.,Γιάννης Τσάκωνας και πολλοί ακόμα δεν κάνουν για την Νέα Δημοκρατία προφανώς…
Απρίλιος 2018
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn