Αποχώρησαν Χασικίδης-Οικονόμου και Δράκος χθες βράδυ…!

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η άλλοτε κραταιά δημοτική παράταξη “Πορεία Ευθύνης”, απο το 2006 είναι στην εξουσία του δήμου Κορινθίων και τις χρεώνονται και τα καλά και τα άσχημα. Κυριάρχησε με της αλλαγές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και κυριολεκτικά ηγεμόνευσε στην πόλη στην αρχή σε όλο τον δήμο αργότερα.
Ο επικεφαλής της κ.Αλέξανδρος Πνευματικός εξελέγει 3 φορές δήμαρχος Κορινθίων και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, ήταν αυτός που έβαζε την ατζέντα σε όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα,πολιτικά και αυτοδιοικητικά, χωρίς να έχει στην ουσία αντίλογο.
Μία παράταξη με 5 δημάρχους, 10 πρόεδρους δημοτικών συμβουλίων, δεκάδες αντιδημάρχους και δοκιμασμένους δημοτικούς συμβούλους
Τον Σεπτέμβριο του 2016 όλα άλλαξαν.
Η παράταξη που μέχρι τότε ήταν απόλυτα ενωμένη άρχισε να ταλαντώνεται.
Ο δήμαρχος και αυτός άρχισε να αλλάζει.
Αρισαν να κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα σημάδια καθεστωτικής αντίληψης.
Ο δήμαρχος περιχαρακώθηκε στο γραφείο του και άρχισε να κτίζεται μία ιδιόμορφη γραφειοκρατία.
Το γιαλί ράγισε το φθινόπωρο του 2016.
Νέοι συνεργάτες, νέοι ρόλοι, καινούριες συμπεριφορές και συμμαχίες, μα πάνω απο όλα ένας επικεφαλής που άρχισε να χάνει τον ηγεμονικό του ρόλο στην κοινωνία και λίγο αργότερα στην ομάδα του.
Πολλές φορές ακόμα και στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Πνευματικός τόνιζε ότι θα πάει σε εκλογές με νέους συνεργάτες ακόμα και μόνος του όπως το έκανε και στο παρελθόν.

Η αποχώρηση Σταυρέλη -Μουρούτσου-Ντιγκιρλάκη και Λαμπρινού, όλοι ήξεραν ότι ήταν μόνο η αρχή.
Ο δήμαρχος είπε το περίφημο…“έφυγε η σαβούρα” για να αποχεραιτήσει τον επί 20 χρόνια στενότερο συνεργάτη του, που πάντα έφερνε την μετριοπάθεια και την ηρεμία στην δημοτική ομάδα.
Χθες βράδυ ακολούθησαν οι Χασικίδης-Οικονόμου και Δράκος...!
Ηταν ένα προαναγγελθέν διαζύγιο που ο ίδιος έτρεξε πιο γρήγορα απο την ώρα του καλώντας χθες βράδυ την δημοτική του ομάδα (τους 17) για να τους ζητήσει εκ νέου στήριξη στις εκλογές του 2019, με πολιτικό πρόσχημα την καταδίκη του Μπίτζιου..!
Ενώ ο Μπίτζιος ανέμελος λιαζόταν στην παραλία των Λουτρών…!
Απο χθες το βράδυ η δημοτική ομάδα μετρά πλέον 13 συμβούλους με 3 εξ αυτών να είναι ισχυρά προβληματισμένοι και με τους κκ.Χατζή και Παππά, να το λένε καθαρά.
Η δημοτική παράταξη λοιπόν “πορεία ευθύνης” απο χθες το βράδυ ή θα μεταμορφωθεί σε κάτι καινούριο με τους νέους πλέον συνεργάτες ή θα συρρικνωθεί και πολιτικά.
Ενας μεγάλος κύκλος αυτοδιοικητικός στην Κόρινθο έκλεισε.
Κανείς ίσως δεν φανταζόταν ότι θα κλείσει έτσι αλλά έκλεισε.
Ο κ.Πνευματικός θα ορίσει μόνος του τη νέα του στρατηγική έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει Σταυρέλη και Χασικίδη που έχουν υψηλή δημοφιλία και πλέον έχουν και δυνατούς συνεργάτες.
Το πολιτικό τοπίο είναι αυτή την στιγμή στον δήμο Κορινθίων πολύ θολό και θα χρειαστεί πολιτική πυξίδα για να βγεί κανείς απο αυτό..!

Απρίλιος 2018
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn