Γιατί το ταξίδι στη γεύση είναι εμπειρία…

0
0

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 9.00 μμ θα ξεναγηθούμε στo γαστρονομικό & οινικό πλούτο της Πελοποννήσου.

Σε αυτή την γαστρονομική βόλτα, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια διαφορετική Πελοπόννησο. Ο σεφ του Paladar, Σωτήρης Φιλίππου με την ομάδα του, παίρνει τα προϊόντα της γης της Πελοποννήσου και δημιουργεί συνταγές που παντρεύει με υψηλής ποιότητας τοπικά κρασιά.

?Το μενού θα περιλαμβάνει 4 πιάτα (σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο) συνοδευμένα από αντίστοιχα διαφορετικού τύπου κρασιά.
?Το επιδόρπιο θα επιμεληθεί ο Γιώργος Τσελώνης από το Γλυκύν Βραστόν, στην Κόρινθο.
? Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα το μενού παρακάτω.?

? Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 9μμ
☎️Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2744 023380, 6977451531
? Κόστος μενού: 22€ / άτομο