Τα 2/3 του μεγάλου ακροατηρίου της Φώφης είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ το 2016!

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η χθεισνή ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Κόρινθο,εξέπληξε ακόμα και τους διοργανωτές.
Δεν ήταν το γεμάτο μέσα και έξω δημοτικό θέατρο…
Δεν ήταν ούτε η σύνθεση του ακροατηρίου, αυτή που δημιούργησε εντύπωση.
Για όσους ξέρουν καλά το ΠΑΣΟΚ Κορινθίας η μεγάλη τόσο για την εποχή όσο και για τα ποσοστά του κόμματος συγκέντρωση είχε τεράστιο ενδιαφέρον για έναν άλλο λόγο.
Τα 2/3 του ακροατηρίου στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2016 είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ…!!!!
Επέστρεψαν…!
Αρκετοί απο το πρωί στο διαδίκτυο γράφουν ότι το ακροατήριο ήταν γηρασμένο, ήταν οι βολεμένοι κλπ.
Προφανώς δεν ξέρουν ποιό ήταν το ακροατήριο του ΠΑΣΟΚ το 1985 όταν το κόμμα έπαιρνε 48%.
Δεν ξέρουν επίσης ποιοί είναι οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.
Ούτε ξέρουν πόσοι νεολαίοι συμμετείχαν σε τέτοιες συναντήσεις!
Η συγκέντρωση απο μόνη της ήταν πολύ σημαντική και δείχνει ότι το άλλοτε κραταιό κόμμα, αποκτά και πάλι τα χαρακτηριστικά παράταξης και μέσω της ενότητας δείχνει να θέλει να επιστρέψει.
Χθες βράδυ στο δημοτικό θέατρο,αποδείχθηκε ότι για την Κεντροαριστερά πλέον το στοίχημα δεν είναι ποιός θα εκλεγεί επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αλλά η συμμετοχή.
Και αυτό δείχνει να επιτυγχάνεται.
Ο γράφων είναι δεδομένο ότι θα ήθελε μία νέα ηγεσία στην κεντροαριστερά ,που θα ήταν εκλυστική στις νέες γενιές και απαλλαγμένη απο κάθε βαρίδι!
Που θα είναι ριζοσπαστική και θα το δείχνει.
Ομως χωρίς την μαγιά του πυρήνα της παράταξης δεν θα επαρκέσει ο χρόνος για να αναδείξει η ηγεσία αυτή την διαφορετικότητα της, με δεδομένο ότι απέναντι της έχει την πλέον κάλπικη κυβέρνηση όλων των εποχών, που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και τα σύμβολα της παράταξης (Ανδρέα) για να κάνουν πάρτι οι Πολλάκηδες και οι άλλοι,,,!
Η κεντροαριστερά διαλύθηκε απο δικά της λάθη, μερικά απο τα οποία ήταν εγκλήματα, αλλά και απο τον χειρότερο λαϊκισμό που γνώρισε η Ευρώπη, στον οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί.
Χθές βράδυ στην Κόρινθο, το πλήθος αλλά ιδιαίτερα η σύνθεση του έδειξε ότι ο πολιτικός χρόνος στους λαϊκιστές τελείωσε.
Η παράταξη δείχνει και πάλι σημάδια ουσιαστικής ανάνηψης απο το παρελθόν.
Η γεωγραφική κατανομή του ακροατηρίου ήταν μία ακόμα έκπληξη, που σημειώθηκε με μηδαμική σχεδόν διαφήμιση της εκδήλωσης.
Η επιστροφή όμως των στελεχών (ακόμα και ιστορικών) που πίστεψαν στην αριστερά των φαντασιώσεων, της υπανάπτυξης και της λαγνείας με την εξουσία, ήταν το μεγάλο γεγονός.
Τα 2/3 των συμμετεχόντων τον Ιανουρίο του 2016 έλεγαν “ξοφλημένη υπόθεση” την κεντροαριστερά και η επιστροφή τους διαμορφώνει την επόμενη ημέρα.
Ανεξάρτητα απο το ποιός θα είναι ο νέος αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η κεντροαριστερά απέκτησε και πάλι καρδακό παλμό και ξεκινά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την συγκέντρωση και ενώ είχε αποχωρήσει η Γεννηματά, ο κόσμος παρέμεινε συγκεντρωμένος μέσα και έξω απο το θέατρο και συζητούσε για πολύ ώρα.
Ηταν η ανάγκη να ξαναμιλήσουν και να ενωθούν και πάλι, αυτοί που έχουν πολλά χρόνια κοινή πορεία και έπεσαν θύματα του λαϊκισμού.

Υ.Γ.: Υπήρχαν και 2-3 που νόμιζαν ότι η “επιστροφή”,τους εξυπηρετεί…αλλά δεν ξέρουν ούτε το ΠΑΣΟΚ μα ούτε και την παράταξη…!

Γ.Λ.
Οκτώβριος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn