Οι “σκληροί” του Νανόπουλου κάνουν αντεπίθεση…!

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σύμφωνα με δημοσιογράφους που μιλούν με όλους τους υποψηφίους, η υτποψηφιότητα του κ.Σωτήρη Σπηλιωτακάρα, δεν είναι φωτοβολίδα.
Ο στενός συνεργάτης του κ.Νανόπουλου διαφώνησε απο την πρώτη στιγμή με την επιλογή στήριξης του κ.Τάκη Λουζιώτη και εξέφρασε με έντονο τρόπο την διαφωνία του, διότι θεωρούσε ότι υπηρέτησε πιστά τον απερχόμενο πρόεδρο και δικαιωματικά έπρεπε να πάρει την στήριξη του.
Ο κ.Νανόπουλος σε συνεντεύξεις του αλλά και σε συναντήσεις με επιχειρηματικά στελέχη δηλώνει ότι δεν έχει δώσει κανένα “δακτυλίδι” στον κ.Λουζιώτη.
Η κίνηση Σπηλιωτακάρα ακόμα και αν καρποφορήσει μέχρι την κάθοδο συνδυασμού έεχει και την σημειολογία αλλά και την ουσία της.
Αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο μία την υποψηφιότητα Λουζιώτη και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της, ενώ ταυτόχρονα νεκρώνει την οποιαδήποιτε στήριξη του κ.Νανόπουλου, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει ρήγματα με τους Μουρίκη και Πιτσάκη.
Ο Σπηλιωτακάρας δυσκολεύει εξαιρετικά την κάθοδο Λουζιώτη, που βλέπει ότι η πολυδιάσπαση του χώρου είναι γεγονός.
Ο κ.Λουζιώτης είχε στο μυαλό του μία ενιαία παράταξη υπο την αιγίδα Νανόπουλου και ξαφνικά βρίσκεται ενώπιον πολλών κομματιών.
Κατά την εκτίμηση μας ο κ.Λουζιώτης έχει χάσει όλα τα δυνατά χαρτιά και θα μπεί στον στίβο χωρίς ουσιαστικές στηρίξεις και με την ΝΔ να σφυρά κλέφτικα και να μην δίνει στήριξη σε κανένα.
Την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος.


Θα εκραγεί η “βόμβα” Κουκουλάκη;
Το σημαντικότερο όμως απο την κάθοδο Σπηλιωτακάρα είναι μία είδηση που έχει γραφεί τις τελευταίες ημέρες και δεν έχει διαψευσθεί, είναι η πρόθεση του στενότερου των συνεργατών του νυν προέδρου του κ.Σωτήρη Κουκουλάκη να κατέβει μαζί με τον κ.Σπηλιωτακάρα,
Μία τέτοια κίνηση στην κυριολεξία θα δημιουργήσει πολύ σοβαρούς κλυδωνισμούς και θα δημιουργήσει νέο περιβάλλον στις εκλογές του επιμελητηρίου.
Σε αυτή την περίπτωση θα είναι χωρίς κανένα αντίκρυσμα η στήριξη των μελκών της διοίκησης του επιμελητηρίου στον κ.Λουζιώτη..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn