Μπορεί ο Δέδες να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στις εκλογές;

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανεξάρτητα απο τι λένε οι δημοσκοπήσεις,ζούμε στην Κορινθία και βλέπουμε την απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει τόσο η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι βουλευτές του.
Για ένα διάστημα πριν αρχίσουν οι άγριες περικοπές οι 3 βουλυτές με επικεφαλής πάντα την κα.Θελερίτη, έκαναν κάτι επαφές,κάτι συσκέψεις, αμόλαγαν και καμία θεωρητικούρα για να περνά η ώρα.
Μετά η κοινωνία γύρισε την πλάτη της.
Είδε (η κοινωνία)ότι εκτός απο τσιτάτα περί ευαισθησίας οι βουλευτές δεν έχουν καμία μα καμία χρησιμότητα αφού δεν μπορούν να λύσουν το παραμικρό πρόβλημα και συμπεριφέρονται ως επισκέπτες που εντοπίζουν το πρόβλημα και μόνο.
Οι πληροφορίες λένε ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, εκτός των άλλων υπάρχει και σοβαρός προβληματισμός για την στάση της κας Θελερίτη που ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και απαιτεί να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.
Ενας προβληματισμός που συχνά γίνεται δημόσιος.
Ο εκνευρισμός που πάντα ήρεμου βουλευτή κ.Γιώργου Τσόγκα με την προβολή του Γιώργου Δέδε, είναι χαρακτηριστικός του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.
Και είναι λογικό.
Ο κ.Τσόγκας ασφυκτιά απο την πίεση που δέχεται και δεν έχει την δυνατότητα προσωπικών χειρισμών σε κανένα θέμα.
Ολα περνούν πρώτα απο το κονγκλάβιο.
Αντίθετα ο Γιώργος Δέδες έχει την δυνατότητα να κάνει και προσωπικούς χειρισμούς και δίνει αναφορά μόνο στον υπουργό.
Η παρουσία δε του Πρωθυπουργού στο Κιάτο, έχοντας εκ δεξιών του τον γενικό γραμματέα του υπουργείου υποδομών, του έδωσε μεγαλύτερη άνεση.
Και δεν ήταν “δώρο” αυτό αλλά αναγνώριση της αποτελεσματικότητας που έχουν οι χειρισμοί Δέδε.
Το να πηγαίνουν ως τρίο μπελκάντο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, να παίρνει πάντα τον λόγο η κα.Θελερίτη και να δείχνει την γραμμή, τι αποτελεσματικότητα μπορεί να έχει;
ΚΑΜΙΑ!
Στην ηγετική ομάδα του Μαξίμου έχουν καταλήξει ότι μόνο ο Δέδες μπορεί να βγάλει το κόμμα απο την απομόνωση στην Κορινθία κάτι βέβαια που καταλαβαίνουν και οι απλοί άνθρωποι.
Και δεν είναι η διαπίστωση αυτή προϊόν “παλιάς αγάπης” αλλά κοινής λογικής.
Οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ένα χρόνο που καταγράφουν προβλήματα, λες και είναι ερευνητές-μαθητές στο μάθημα κοινωνικής εκπαίδευσης.
Ε..και;
Ελυσαν κανένα πρόβλημα;
Συλλογικό ή ατομικό;
Εκτιμούμε ότι ανεξάρτητα απο την επιθυμία του κ.Δέδε να ασχοληθεί με την περιφέρεια Πελοποννήσου, το Μαξίμου θα τον ρίξει στην βουλευτική μάχη της Κορινθίας και αυτό για ένα επιπρόσθετο λόγο.
Για να συγκρατήσει την μαζική αποχώρηση των Πασοκογενών που καταγράφεται παντού απο τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα πρέπει να είναι πολύ κουτοί στο κόμμα όταν βλέπουν την δημοσκοπική κατάρρευση να μην ρίξουν στη μάχη το μοναδικό κοινωνικό στέλεχος που έχουν και που το ίδιο έχει έργο χειροπιαστό στην Κορινθία και όχι φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
Είναι σίγουρο ότι οι κκ.Τσόγκας και Ψυχογιός αν μπορούσαν να κινηθούν προσωπικά θα έφερναν πολύ καλύτερα αποτελέσματα και για το κόμμα αλλά και για την Κορινθία αλλά δεν μπορούν.
Και αυτό είναι γνωστό στους παροικούντες την περιοχή αυτή.! 
Γ.Λ.
Σεπτέμβριος 2016
Street life
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn