Τώρα είναι η σειρά του δημοτικού συμβουλίου να κάνει το χρέος του στον ΑΣΠ!

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα κορίτσια, οι προπονητές και η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος, κατάφεραν να βάλουν το Κορινθιακό βόλει στα σαλόνια της χώρας και να παίζουν στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Εκαναν υπέρβαση προσωπική και αθλητική και τίμησαν με το παραπάνω την πόλη τους και τον αθλητισμό της.
Για την πρωτεύουσα του νομού ο ΑΣΠ είναι η ομάδα που παίζει στην υψηλότερη αθλητική κατηγορία σε όλα τα αθλήματα.
Απο τον Σεπτέμβριο θα παρελάσουν στην Κόρινθο οι μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και θα φέρουν μαζί τους, μεγάλες αθλήτριες, κόσμο και αίγλη για την πόλη.
Για να μπορέσει όμως ο ΑΣΠ να είναι ανταγωνιστικός στην κατηγορία και να παραμείνει δεν αρκεί πλέον η αυτοθυσία των ανθρώπων του.
Χρειάζονται λεφτά και στήριξη.
Ηρθε η ώρα να κάνει και η πόλη το χρέος της απέναντι στην ομάδα, που σεμνά και με πολύ δουλειά ανέβηκε στην κορυφή.
Ο δήμος Κορινθίων είναι ένας απο τους πιο εύρωστους  δήμους της χώρας και είναι ο πρώτος που πρέπει να σταθεί αρωγός στην ομάδα. Πέρσυ στην Α2 κατηγορία είναι αλήθεια ότι ο δήμος έδωσε 8.000 ευρώ επιχορήγηση στον ΑΣΠ και είναι επίσης αλήθεια ότι η διοίκηση του αξιοποίησε ακόμα και το τελευταίο απο τα ευρώ αυτά για να γίνει το θαύμα.
Η σοβαρότητα της διοίκησης αλλά και η προσπάθεια που γίνεται και στα τμήμτα υποδομής ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ το δημοτικό συμβούλιοο να πάρει υπο την αιγίδα του την ομάδα και να την στηρίξει γενναία, με ένα ποσό που θα βοηθήσει πραγματικά.
Τα λεφτά αυτά είναι σίγουρο ότι και θα αποδώσουν αλλά και θα επιστρέψουν στην πόλη απο τους αγώνες, τις επισκέψεις μεγάλων ομάδων, τις διανυκτερεύσεις, τα γεύματα και πολλά ακόμα που ακολουθούν το μεγαλύτερο εθνικό πρωτάθλημα στο βόλει γυναικών.
Την ομάδα πρέπει να στηρίξουν και οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.
Θα είναι μία αληθινή προσφορά στον αθλητισμό της πόλης αλλά και στα δεκάδες μικρά κορίτσια που μέσα απο τις ακαδημίες του ΑΣΠ κάνουν την δική τους προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος και την δόξα της Κορίνθου.
Τώρα είναι η ώρα για την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να γίνει ισχυρή και ανταγωνιστική στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn