Επιτέλους λύση απο την Διώρυγα σε χιλιάδες οδηγούς

0
24

Η ΑΕΔΙΚ έχοντας ως σκοπό την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εγκαταστάθηκε νέα φωτεινή πινακίδα στην Κόρινθο που ενημερώνει τους οδηγούς για την λειτουργία της Βυθιζόμενης Γέφυρας Ποσειδωνίας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κορινθίων για την παραχώρηση του χώρου που εγκαταστάθηκε η φωτεινή πινακίδα, καθώς από εδώ και στο εξής η διαχείριση, η συντήρηση και λειτουργία της, θα είναι υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών της ΑΕΔΙΚ.

Παράλληλα, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες που χρησιμοποιούν τις βυθιζόμενες γέφυρες (Ισθμίας & Ποσειδωνίας), ότι έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν ήδη, η ηλεκτρονική εφαρμογή ενημέρωσης λειτουργίας των γεφυρών μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς και οι νέες ηλεκτρονικές πινακίδες πλησίον των γεφυρών με σκοπό την άμεση πληροφόρηση των χρηστών για την ακριβή ώρα αναμονής τους.

Ευελπιστούμε οι παραπάνω ενέργειες μας να καλύπτουν πλήρως τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις Βυθιζόμενες Γέφυρες και να δίνουν λύση σε ένα μόνιμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.