Υπόλογος σε Καμπόσο-Πνευματικό πλέον ο Τατούλης!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανεξάρτητα απο το αν το δικό τους σχέδιο είναι βιώσιμο ή οχι.
Ανεξάρτητα απο τα αν έκαναν λάθη γιατί εμπιστεύθηκαν τον Τατούλη μέχρι το 2016 και σιγοντάρησαν έναν διαγωνισμό που είναι κακό μνημόνιο 30 χρόνων για την Πελοπόννησο.
Ανεξάρτητα επίσης αν ο τρόπος που χειρίζονται το πρόβλημα των σκουπιδιών, οι δήμαρχοι Κορίνθου και Αργους, ιστορικά θα δικαιωθούν γιατί δεν αποδέχονται να πληρώνουν οι δημότες τους τα σκουπίδια-χρυσάφι.!
Πνευματικός και Καμπόσος αντιδρούν στα Φαραωνικό σχέδιο Τατούλη που δεν θα πληρώσει ο ίδιος αλλά οι πολίτες της Πελοποννήσου και μετά τις τελευταίες εξελίξεις δικαιώνεται απόλυτα τουλάχιστον η αντίδραση τους.
Η ερώτηση των βουλευτών της για τα σκουπίδια είναι απο τα λίγα πολιτικά κείμενα που περιγράφει την ζοφερή κατάσταση χωρίς πολιτικάντικες αρλούμπες.
Ρώτησαν αλήθειες που σκόπιμα κρύβει η περιφερειακή αρχή και το κάνει συστηματικά απο το 013 μέχρι σήμερα.
Είναι αδιανόητα στην Ηπειρο να πληρώνονται τα σκουπίδια 50 ευρώ ο τόνος και ο Τατούλης να προσπαθεί να πειθαναγκάσει τους Πελοποννήσιους να πηρώνουν πάνω απο 100 ευρώ τον τόνο.
Δεν είναι απλά παραλογισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο.
Εντάξει.
Πνευματικός και Καμπόσος έπεσαν θύματα “σκουπιδολόγων”| που προσπάθησαν να κάνουν την δουλειά τους και κατά καιρούς έχουν αντιφατικές θέσεις για τα σκουπίδια αλλά δεν είναι τυφλοί.
Βλέπουν ότι σήμερα οι δημότες της Κορίνθου και του Αργους με το ζόρι πληρώνουν τα δημοτικά τέλη και αν αποδεχθούν το σχέδιο Τατούλη θα πρέπει να ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ τα τέλη..!
Ποιός θα τα πληρώσει;
Θα διαλύσουν τα νοικοκυριά και θα είναι υπόλογοι στις τοπικές κοινωνίες.
Εντάξει.
Ηταν αφελείς και τους δούλεψαν οι παπαρολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ που στην αρχή για να την σπάσουν στον Τατούλη τους έταξαν λαγούς με πετραχήλια και μετά ο Φλαμπουράρης συνθηκολόγησε με τον Τατούλη αφήνοντας τους ξεκρέμαστους.!
Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει που πατά και που βρ’ισκεται..!
Ολα αυτά είναι γνωστά.
Τουλάχιστον αυτή την στιγμή με μία φωνή η ΝΔ λέει την αλήθεια και παρά τις υστερίες της αυλής Τατούλη αυτή η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί…!
Σύντομα ο κάθε κατεργάτρης θα πάει στον πάγκο του τουλάχιστον στα σκουπίδια.!

Γ.Λ
Απρίλιος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn