Στήριξη 8 εκατομμυρίων ευρώ δίνει ο Β. Βαρδινογιάνης στους εργαζόμενους του

0
13

Σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του και ακόμα πιο σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του ο Β.Β!Βαρδινογιάννης μιλώντας στην γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, δήλωσε:«Προβλήματα υπάρχουν διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα, τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί» επεσήμανε ο πρόεδρος της Μοτορ Όιλ Βαρδής Βαρδινογιάννης μιλώντας σήμερα

Ο ισχυρός άνδρες της ελληνικής επιχειρηματικότητας στάθηκε ιδιαίτερα στην αλληλεγγύη της εταιρείας προς τους εργαζόμενους και στην στήριξη των εργαζομένων προς την εταιρεία και τόνισε ότι «Δεν μας αφορούν τα κόμματα, ούτε και εσάς απ’οτι γνωρίζω. Μας αφορά η δουλειά μας και η πατρίδα»..
Αναφερόμενος στις έρευνες για υδρογονάνθρακες στον ελληνικό χώρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Μότορ Όιλ Πέτρος Τζανετάκης ανέφερε ότι οι έρευνες σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος είναι “κάτι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό”
Η γενική συνέλευση ενέκρινε την παροχή οικονομικής στήριξης ύψους 8 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους καθώς και την διανομή μερίσματος ύψους 90 λεπτών ανά μετοχή, από τα οποία τα 20 λεπτά έχουν δοθεί ως προμέρισμα τον Νοέμβριο και τα υπόλοιπα 70 λεπτά θα καταβληθούν στις 3 Ιουλίου. Είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες, αν όχι η μοναδική το 2017 που δίνει τέτοιο bonus στους εργαζόμενους.