Ο καλός στρατιώτης… Φανούρης Γουνδουλάκης

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο 33χρονος Λουτρακιώτης έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 27 Μαΐου του 2001 ως αλλαγή του Σαμσόν στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Παναθηναϊκό. Εκείνη τη χρονιά όμως, η ομάδα του υποβιβάστηκε.
Αγωνίστηκε
για δύο χρόνια και κάτι περισσότερο στη Β’ Εθνική και τον Ιανουάριο του
2004, ο Πανιώνιος τον απέκτησε και του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει
στα μεγάλα σαλόνια της χώρας.
Στη
Νέα Σμύρνη αγωνίστηκε επί σειρά ετών και το όνομά του έγινε σύνθημα
στις κερκίδες του γηπέδου του Ιστορικού, καθώς είναι αμέτρητες οι
εμφανίσεις που βοήθησαν την ομάδα του να φτάσει σε επιτυχίες.
Το
2013 πήρε μεταγραφή για τον Πλατανιά και εκεί αγωνίζεται μέχρι σήμερα.
Έτσι, λοιπόν, ο Λουτρακιώτης 33χρονος μέσος, έχει συνολικά 65 συμμετοχές
με τα χρώματα του Πλατανιά, 234 με τον Πανιώνιο και μία με την
Καλαμάτα. Σε αυτές τις 300 συμμετοχές του στη μεγάλη κατηγορία, έχει
σκοράρει και 32 γκολ.

Ήταν και παραμένει ένα παιδί χαμηλών τόνων. Δεν του αρέσουν οι πολλές δηλώσεις. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης προτιμάει να… μιλάει μόνο στο γήπεδο. Από το 2013 είναι μία εμβληματική μορφή του Πλατανιά και ο αρχηγός του.

Μετά από εννιά χρόνια στην Πλατεία και ως αρχηγός του Πανιωνίου, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές με ευρωπαϊκές πορείες και πολύ καλά πλασαρίσματα στην Super League ο… μαχητής αυτός και ακούραστος… εργάτης επέλεξε τον Πλατανιά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποτέ δεν ήταν το… φόρτε του άλλωστε να αλλάζει διαρκώς και εύκολα ομάδες. Και κατά βάθος από τη Νέα Σμύρνη δεν ήθελε να φύγει.
Έφυγε σαν φίλος και εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών και των όσων είχαν συμβεί στην μετά Τσακίρη εποχή. Ο πάγκος δεν τον ενοχλεί. Αντιθέτως τον πεισμώνει. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ως αρχηγός, δίνει πάντα το καλό παράδειγμα. Και όποτε σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις βάζει εντυπωσιακά γκολ. Όπως εκείνο που έβαλε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Γκολάρα με τα όλα της.

Γενικά όμως στον χανιώτικο σύλλογο ο Φανούρης – που έχει αγαπηθεί πολύ από την κερκίδα κάτι που ίσχυσε σε ακόμα πιο μεγάλο βαθμό και στον Πανιώνιο, όπου όποτε επιστρέφει αποθεώνεται και με το παραπάνω – θα κάνει τα πάντα. Μαρκάρει, καλύπτει χώρους, κλέβει μπάλες, βγάζει ασίστ αλλά και σκοράρει…
Ως άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, πολύ θρήσκος και εξαιρετικά ήρεμος άνθρωπος. Η φιλία του με τον Κώστα Μενδρινό κρατάει πολύ καιρό. Οι δυό τους έχουν… δέσει για τα καλά στον Πλατανιά και είναι παίκτες που με την προσωπικότητά τους και την εμπειρία τους κρατούν την ηρεμία και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Από την άλλη υπάρχει ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής που τον κράτησε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά.

Εάν δεν ήταν εκείνος ο Φανούρης θα είχε… χαιρετήσει, καθώς πέρυσι είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και το μέλλον του δεν ήταν τόσο βέβαιο. Ο Παράσχος δικαιώθηκε με την επιλογή του με τον έμπειρο μέσο να παρουσιάζεται βελτιωμένος φέτος και να οδεύει πρόσω ολοταχώς για νέο συμβόλαιο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn