Διήμερο σεμινάριο απο το λαογραφικό μουσείο Κορίνθου

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου (ώρες 12:00-14:00 και 10:00-13:00 αντιστοίχως) το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς συνδιοργανώνουν διήμερο σεμινάριο για ενήλικες και εφήβους, με τον φωτογράφο Νίκο Αντωνόπουλο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Γέφυρες-Η τέχνη της περιήγησης».

Την πρώτη ημέρα (20/5), στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου, ο Ν. Αντωνόπουλος θα δώσει διάλεξη, με θέμα «Η φωτογραφία ως μέσο διαλόγου, όταν ο λόγος αντιλέγεται». Στόχος της διάλεξης είναι η ανάπτυξη συζήτησης με το κοινό και όλους όσους ενδιαφέρονται, για τις εναλλακτικές ή αμφιλεγόμενες όψεις της ιστορικής και κοινωνικής πραγματικότητας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.
Επίσης, θα αναδειχθεί η σπουδαιότητα των φωτογραφικών αρχείων των μουσείων και το πώς αυτά συνδέουν τις υλικές μαρτυρίες με το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο της εποχής τους.
Τη δεύτερη ημέρα (21/5), με εφαλτήριο το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, οι συμμετέχοντες θα αναρωτηθούν αν «Το τοπίο μιλά για εκείνα που δεν λέγονται», με την καθοδήγηση του Ν. Αντωνόπουλου. Πρόκειται για μια περιήγηση στο περιβάλλον της λίμνης Στυμφαλίας και εξάσκηση στη φωτογράφιση σε ανοικτό πεδίο. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με : Ιστορικό–Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου: 27410 25352 (καθημερινά, εκτός Δευτέρας, 08.30-14.00) Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00- 18:00).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn