Δωρεάν σεμινάρια Διαδικτύου στο Επιμελητήριο..!

0
11

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί σεδύο σεμινάρια που διοργανώνει για τα SocialMediaκαι το Διαδίκτυο με τίτλο «SocializeyourBusiness: Τα socialmediaκαι το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία», τη Δευτέρα15 Μαΐου2017, στην Κόρινθο, στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος). Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 26 Απριλίου συνεχίζονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με επόμενο σταθμό την Κόρινθο.Αναλυτικότερα, το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 11:00-14:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί 15:00-18:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον νομό Κορινθίας, στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internetκαι τα SocialMediaγια την πρόωθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017,τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebookκαι πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες FacebookAdsκαι έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Επίσης,γιατί τα socialmediaείναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagramκαι το Twitterπρος όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, χρήσιμες πρακτικές SEM (SearchEngineMarketing) καθώς και η σημασία του να διηγηθείς μια ιστορία στα socialmediaγια να προσελκύσεις το ενδιαφέροντου κοινού.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr

μέχρι τις 14 Μαΐου 2017.Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της Ολυμπίας Οδού.

Προσεχή σεμινάρια SocialMediaκαι Διαδικτύου:

Τετάρτη 31 Μαίου, νομός Ηλείας, Πύργος

Τετάρτη 14 Ιουνίου, νομός Αργολίδος, Άργος

Τετάρτη 28 Ιουνίου, νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ναύπακτος