O “άγνωστος” πρόεδρος της Κορίνθου ΄06…!

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Φουντώνει η μάχη για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Κορινθίας.
Το ερχόμενο Σάββατο έρχονται παιχνίδια “φωτιά”,που μάλλον θα κρίνουν πρόωρα τον πρωταθλητή,που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ενας όνομα συζιέται σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκιακαι προκαλεί ποικιλία σχολίων, απο θαυμασμό μέχρι και αντιπαλότητας.
Ενας άνθρωπος που έχει μέσα σε 18 μήνες βάλει 150.000 ευρώ απο την τσέπη του και έδωσε αέρα πρωταγωνιστή σε μία ομάδα που μέχρι τον Μαϊο του 2017,υπήρχε πάντα στην σκιά της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου.
Το όνομα αυτό είναι του προέδρου της Κορίνθου 06,που προηγείται στην βαθμολογία και είναι μέχρι τώρα το φαβορί για τον τίτλο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: Αγνωστος στην πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας, γιατί ζεί μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας και έχει ένα πολύ χαμηλού προφίλ στυλ.
Προτιμά να ασχολείται με την δουλειά του και όχι με τις δημόσιες σχέσεις.
Εχει γεννηθεί στην Κόρινθο και απο παιδί ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση,που είναι ο σταθμός καυσίμων, στην εθνική οδό Κορίνθου-Αθηνών στο ύψος του Jumbo.
Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Παπαδημητρίου και πρόσφατα απέκτησε και μία κόρη.
Ανθρωπος χαμηλών τόνων σε όλα του και λιγομίλητος.
Προκαλεί εντύπωση πως αυτός ο νέος άνθρωπος που δεν του αρέσει να προκαλεί, “τρελάθηκε” με το ποδόσφαιρο και σε μία εποχή,που οι πάντες αποτραβιώνται απο αυτό,εκείνος επένδυσε ένα τόσο μεγάλο ποσό και εξακολουθεί να στηρίζει μία ομάδα,που ακόμα δεν έχει τους δικούς της φανατικούς οπαδούς.
Την απάντηση μας την έδωσε στενός του συνεργάτης:
“Ο πρόεδρος, είναι ένας άνθρωπος, που του αρέσει να δουλεύει πάντα με σχέδιο και όραμα. Δεν πετάει τα λεφτά του. Εχει συγκεκριμένο σχέδιο για την ομάδα και το στηρίζει με πάθος και με χρήματα που πληρώνει αποκλειστικά ο ίδιος. Του αρέσει το ποδόσφαιρο και στοχεύει μακριά. Εχει φτιάξει μία ομάδα που όλα δουλεύουν ρολοϊ, προπληρώνει τις υποχρεώσεις του και τον σέβονται οι πάντες στην Κόρινθο 06.Αυτή ο ομάδα έχει μεγάλα σχέδια και όνειρα.”
Για τον άγνωστο Δημήτρη Μπινιάρη, όσοι δεν τον ξέρουν λένε και φαντάζονται ακόμα περισσότερα.
Πέρσι όταν ξεκίνησε να κάνει πρωταθλητισμό, οι αντίπαλοι του έλεγαν  ότι είναι άνθρωπος του Μελισσανίδη…!
Στην Κόρινθο αυτά είναι πολύ εύκολα και ιδιαίτερα στον χώρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που η ανθρωποφαγία είναι κύρια δουλειά των περισσότερων απο όσους ασχολούνται..!
Ιδιαίτερα για έναν νέο άνθρωπο που δεν έχει πολιτικές και αυτοδιοικητικές διαπλοκές,ούτε του αρέσει να κάνει θόρυβο.
Η αλήθεια είναι ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίζει το σχέδιο του και στην προσπάθεια του αυτή έχει την απόλυτη στήριξη της οικογένειας του, κάτι πολύ σημαντικό για έναν νέο άνθρωπο.
Και για τους πιο μυημένους ισχύει, η παλιά ρήση, που λέει ότι πίσω απο την επιτυχία ενός άνδρα κρύβεται πάντα μία γυναίκα με ισχυρή και εντυπωσιακή προσωπικότητα.
Ο Πρόεδρος της Κορίνθου 06, λοιπόν δεν πατά τα λεφτά του.
Τα επενδύει σε μία ομάδα που είναι καθαρή απο όλες τις πλευρές και δικαιωματικά κάνει τα δικά του αθλητικά όνειρα.
Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων αλλά το διάστημα που έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αποδεικνύει ότι και ξέρει που θέλει να πάει αλλά και πως να πάει.
Δεν είναι τυχαίο ότι δίπλα του δεν μάζεψε τους “επαγγελματίες του ποδοσφαίρου” αλλά απλούς Κορίνθιους φιλάθλους που δεν έχουν ποτέ εμπλακεί στην κατηφόρα του ποδοσφαίρου μας.
Αυτός είναι λοιπόν ο άνθρωπος που έχει στρέψει πάνω του όλα τα μάτια των ποδοσφαιρόφιλων της Κορινθίας και όχι μόνο.
Δωρικά λιτός αλλά απόλυτα πειθαρχημένος στον στόχο του.!
Αν καταφέρει να ανατρέψει την ιστορία και να γράψει την δική του στο ποδόσφαιρο θα το μάθουμε πολύ-πολύ σύντομα.
Στην Κόρινθο είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και άνθρωποι που ακόμα επιμένουν σε μεγάλους στόχους, όσο και αν το πληρώνουν αυτό.
“Πάμε την Κόρινθο μακριά…”, είναι το σύνθημα του και μακάρι να πάει την πόλη μας όσο πιο μακριά και ψηλά μπορεί.

Ιανουάριος 2016
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn