Τα παιδιά στην “Πανσέληνο” με την Ολγα Μπαρμπάζη

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Την Κυριακή 7 ΜαΪου 2017, το πρωΪ, στο πλαίσιο της ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ με Θέμα τη ΣΕΛΗΝΗ, στο Κέντρο Εναλλακτικής Δράσης “ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ”, στην Κόρινθο, έγινε μία δράση για παιδιά Τα παιδιά ξέρουν με το δικό τους τρόπο τα πάντα. Είναι παρατηρητικά μέχρι εκεί που δεν φανταζόμαστε.

  Η Όλγα Μπαρμάζη, γνωρίζοντας το μεγαλείο των παιδιών, τα κάλεσε να δουν τα έργα που εκτίθενται στον χώρο – έργα της ίδιας και των μαθητριών της, της Ευμορφίας Ευσταθίου και της Σοφίας Λιαποπούλου – όχι έτσι απλά περνώντας από μπροστά τους, επειδή βρέθηκαν εκεί κι  έπρεπε να δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Η Όλγα δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

  Μετά το καλωσόρισμα και την περιήγηση στον χώρο, έδωσε από ένα ποίημα σε κάθε παιδί. Οι λέξεις – κλειδιά αντιστοιχούσαν σε κάποιον πίνακα. Αρκούσε προσοχή, συγκέντρωση και παρατήρηση ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός του πίνακα και το όνομα της ζωγράφου.

  Στο παιχνίδι αυτό ήταν όλοι νικητές!!! Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο με τα παιδιά. Τα παιδιά ξέρουν… Η ματιά τους είναι τόσο καθαρή, που σε καθηλώνει και ήταν αυτό που απόλαυσε η Όλγα!

  Φυσικά, ζωγράφισαν! Αποτύπωσαν με μολύβι, μαρκαδόρους και παστέλ σε χαρτιά λευκά και μπλε ό,τι αποφάσισαν μεταξύ τους κι έκαναν το δικό τους παιχνίδι: ”Ποιος το  ζωγράφισε αυτό;” Οι μεγάλοι απάντησαν με… τη βοήθεια του κοινού…

  Όλοι πέρασαν όμορφα και δημιουργικά κι αφού μοιράστηκαν την ομορφιά της τέχνης, αποχωρίστηκαν με μια αγκαλιά κι ένα φιλί!

  Σιγά, μήπως τα άφηνε η Όλγα να φύγουν έτσι απλά με ένα γεια…Μοιράστηκε μαζί τους μια μεγάλη της αγάπη! Τα παιδιά ήταν αυτά που της επέτρεψαν να κάνει κάτι τέτοιο! Θα τα άφηνε έτσι;

 Η Έκθεση θα διαρκέσει ως τις 14 ΜαΪο
  Ώρες Λειτουργίας

Καθημερινά: 7μ.μ. – 9.30μ.μ., εκτός Δευτέρας και Παρασκευής
 Κυριακή & Σάββατο: 11π.μ. – 1.30μ.μ.
&  7μ.μ. – 9.30μ.μ.
phototsetsi.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn