Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Κιάτο

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας, διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, τo Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ.

To σεμινάριο θα παρουσιάσει ο ιατρός κ. Χρήστος Καμμιλάτος, Υπεύθυνος του Πολυδύναμου Ιατρείου Αγ. Θεοδώρων, πιστοποιημένος σε θέματα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών (BLS), Γεν. Γραμματέας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» .

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που στοχεύει στην απόκτηση βασικών γνώσεων προσφοράς πρώτων βοηθειών τόσο μέσω της θεωρητικής κατάρτισης όσο και μέσω της πρακτικής εξάσκησης. Κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν απλές τεχνικές και δεξιότητες τις οποίες ο καθένας μας είναι σε θέση να εφαρμόσει. Γνωρίζοντας τον τρόπο να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες μπορούμε να προστατέψουμε και να σώσουμε ζωές στην καθημερινή μας ζωή.

Το σεμινάριο θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου στην οδό Γ. Γιαννόπουλου 1 (περιοχή Σφαγεία) και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας τα οποία ενδιαφέρονται να μάθουν πώς μπορούν να βοηθήσουν να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn