Κορίνθιος σεφ μαγείρεψε χθές στην εκπομπή “Γεύσεις απο την Ελλάδα”

0
84
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο γνωστός Κορίνθιος σεφ Κώστας Μπαμπαλίκης μαγείρεψε χθες με Κορινθιακά προϊόντα στην εκπομπή “Γεύσεις απο την Ελλάδα”
Ο Κώστας Μπαμπαλίκης είναι ο ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορείου “Αλμυρίκι” στην παραλία της Αλμυρής και φημίζεται για την απλότητα και ποιότητα του. 
Η εκπομπή με τίτλο «Γεύσεις από Ελλάδα», κάθε μέρα έχει θέμα της ένα προϊόν από την ελληνική γη και θάλασσα.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής, δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ’ όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος.
Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Οι παραγωγοί και οι καλλιεργητές περιγράφουν τη διαδρομή των ελληνικών προϊόντων -από τη σπορά και την αλίευση μέχρι το πιάτο μας- και μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διαλογής και συντήρησης.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ

Τα φασόλια είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, χθες  Τρίτη 18 Απριλίου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία και τα είδη των φασολιών.
 Ο σεφ Κώστας Μπαμπαλίκης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη ένα δυναμωτικό πρωινό: ρουστίκ με φασόλια παραδοσιακό απάκι, ντομάτα και αυγό και φασόλια με ψάρι.
Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη παντρεύει την χωριάτικη σαλάτα με τα φασόλια και μας ετοιμάζει ένα υγιεινό γεύμα για να το πάρουμε μαζί μας.
Ο καλλιεργητής και παραγωγός Παναγιώτης Φιακάς μας περιγράφει τη διαδρομή των φασολιών από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή τους μέχρι την κατανάλωση και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος Σταμάτης Μουρτάκος μας ενημερώνει για τις ιδιότητες των φασολιών και τα θρεπτικά τους συστατικά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn