Απο τα Ροζενά η αρχηγός του Ολυμπιακού..!

0
120
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
 

Την ικανοποίηση της για την πορεία του Ολυμπιακού, εξέφρασε με δηλώσεις της μετά τον χαμένο τελικό η  Στέλλα Χριστοδούλου που ευχήθηκε αυτή να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο τις επόμενες σεζόν.
 Η  Ευρωστίνια αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαστε περήφανοι για την πορεία που κάναμε φέτος. Ίσως στην αρχή του ταξιδιού μας να μην το πίστευε κανένας, αλλά εμείς δουλεύαμε σκληρά για να τα καταφέρουμε μέχρι εδώ.
Σίγουρα έχουμε μία μικρή απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα και ότι δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αυτό όμως δείχνει πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος και πόσο έχουμε μεγαλώσει και εμείς μέσα σε αυτόν.
Από εκεί και πέρα είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά και τα δώσαμε όλα. Πήραμε μία σημαντική νίκη μέσα στην έδρα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο ο οποίος σε όλη αυτή την πορεία ήταν στο πλευρό μας και μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στον τελικό. Εύχομαι αυτό να είναι η αρχή για κάτι πιο όμορφο που θα γίνει του χρόνου»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η Στέλλα Χριστοδούλου (γεννημένη στις 19 Ιουλίου 1991 στην Αθήνα) είναι Ελληνίδα διεθνής αθλήτρια πετοσφαίρισης,[1] η οποία αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Α1 Εθνική κατηγορία της Ελλάδας ως πασαδόρος. Είναι κόρη του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Χρήστου Χριστοδούλου απο τα Ροζενά  και ανηψιά του επίσης παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Φάνη Χριστοδούλου.
Καριέρα

Η Στέλλα Χριστοδούλου έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στις ακαδημίες της ‘Ενωσης Βύρωνα, στις οποίες βρέθηκε το 2000. Στην ομάδα του Βύρωνα παρέμεινε για επτά χρόνια, καθώς το 2007 αποφάσισε να μεταπηδήσει στον Πανελλήνιο.

Το 2010 αποχώρησε από τον Πανελλήνιο και βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το ΑΣΕΑΔ δεν ενέκρινε τη μεταγραφή της στον αθηναϊκό σύλλογο, με αποτέλεσμα να μείνει για ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στις 23 Αυγούστου του 2011, η Στέλλα Χριστοδούλου ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο παραμένει μέχρι σήμερα. Με την ομάδα του Πειραιά έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (2013, 2014, 2015, 2016) και 5 Κύπελλα Ελλάδας, τα οποία ήταν και συνεχόμενα (2012, 2013, 2014, 2015, 2016). Μάλιστα, η Χριστοδούλου ανακηρύχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας του 2014.[2]
Διεθνείς συμμετοχές
Η Στέλλα Χριστοδούλου έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πάνω από 20 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών της Ελλάδος.
*Με πληροφορίες απο το Korinthiakoi orizontes

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn