Πόσο καλό (ή κακό) κάνουν τα ταξίδια στη σχέση μας;

0
0

Η οργάνωση ενός ταξιδιού δεν είναι εύκολη  Ένας στους έξι σύγχρονους νέους  προτιμά να ταξιδεύει με τους φίλους του  αντί με το ταίρι του, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στο Topdeck Travel. Ταυτόχρονα, ένας στους δέκα δήλωσε ότι είναι  πιο εύκολο να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με φίλους.  Η αλήθεια είναι ότι τα ταξίδια προκαλούν στρες, αφού απαιτούν προγραμματισμό, στόχο και υπομονή, ενώ κατά τη διάρκειά τους χρειάζεται να διαχειριστούμε τα συναισθήματα του άλλου, τις ιδιοτροπίες του και να μοιραστούμε το κρεβάτι μαζί του, έπειτα από μια κουραστική μέρα που μπορεί να κρύβει και δυσάρεστες εκτός από ευχάριστες εκπλήξεις.
  Το ταξίδι βοηθά να καταλάβουμε πώς αισθανόμαστε  Όταν πραγματοποιούμε ένα ταξίδι μαζί με το σύντροφό μας, τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: ή να γίνει πιο έντονο το δέσιμο μεταξύ μας ή να φανούν πιο έντονα οι διαφορές μας με τον άλλο. Το αποτέλεσμα είναι είτε να γίνει ο καλύτερός μας φίλος ή να αρχίσει να μπαίνει στο αντίπαλο στρατόπεδο και το ταξίδι να καταλήγει να φαίνεται  ατελείωτο.   Αν αναρωτιέστε για το αν θέλετε μέλλον στη σχέση με το έτερον ήμισυ,  οργανώστε μαζί ένα ταξίδι.  Μερικές φορές χρειάζεται η αλλαγή παραστάσεων για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, αν και θα σας συνιστούσαμε το πρώτο (ή τελευταίο) σας ταξίδι μαζί, να είναι κάπου κοντά και οδικώς, έτσι ώστε αν χρειαστεί να μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα.
 
Ουδέν κρυπτόν υπό… το ταξίδι  Εκτός κι αν κλείσετε ξεχωριστά δωμάτια –πράγμα απίθανο-, το ταξίδι με τον/τη σύντροφό σας σημαίνει αναπόφευκτα ότι θα περνάτε  24 ώρες την ημέρα μαζί  για κάποιες ημέρες. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποιους απροβλέπτους παράγοντες σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο μέρος να… κρυφτείτε και πρόκειται να μάθετε από πρώτο χέρι κατά πόσο μπορεί ο/η σύντροφός σας να χειριστεί καταστάσεις, να λύσει προβλήματα και να πάρει αποφάσεις όταν χρειαστεί.

Εξετάσεις στην επικοινωνία  Η  επικοινωνία  είναι απαραίτητη για την υγεία κάθε σχέσης και πουθενά δεν θα τεστάρετε καλύτερα την επικοινωνία μεταξύ σας, από ένα ταξίδι. Αν μπορέσετε να λύσετε τις διαφωνίες σας ενώ βρίσκεστε μακριά από το οικείο περιβάλλον σας, τότε είστε σε καλό δρόμο. Το ταξίδι θα σας ανοίξει το δρόμο για να διαπιστώσετε αν μπορείτε  να δεχτείτε και να συνεργαστείτε  με τον άλλον ή να αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν μπορείτε να τον χειριστείτε.

   Το σεξ απογειώνεται  Αν είναι  συμβατοί ταξιδιώτες  , το πιθανότερο είναι να είστε  συμβατοί και στο κρεβάτι.  Αν καταφέρετε να περάσετε μια όμορφη μέρα μαζί στους δρόμους και στα αξιοθέατα, δεν υπάρχει κανένας λόγος -πέρα από την κούραση- να μην μπορείτε να περάσετε και μια όμορφη νύχτα μαζί όταν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο. Αν έχετε φτάσει με τον/τη σύντροφό σας σε επίπεδο να συγχρονίζεστε παντού και να διαχειρίζεστε ο ένας τις εκκεντρικότητες του άλλου σε καταστάσεις υψηλού στρες, τότε ξέρετε ότι θα συγχρονιστείτε και σε ό,τι περιλαμβάνει απόλαυση. Σύμφωνα, άλλωστε, με τις έρευνες, το 77% των ζευγαριών που ταξιδεύουν μαζί αναφέρουν  ικανοποίηση   από τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ την ίδια ικανοποίηση αναφέρει το 63% των ζευγαριών που δεν ταξιδεύουν μαζί.

 Κάντε, λοιπόν, το βήμα και οργανώστε ένα ταξίδι μαζί. Κι αν ψάχνετε ιδέες για οικονομικούς προορισμούς εντός Ελλάδας,  κάντε κλικ εδώ  .