Σιττές: Η διοίκηση της Ενωσης να αναλάβει τις ευθύνες της!

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε δύο γήπεδα της Κορινθίας χθές σημειώθηκαν και παρατράγουδα και επεισόδια.
Στους αγώνες των ομάδων Περαχώρα-Σπαθοβουνίου που έγινε στα Ισθμια και Κυψέλου-Φωκά που έγινε στον Συνοικισμό, σημειώθκαν επεισόδια και μάλιστα έντονα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ενωσης κ.Φάνης Σιττές, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα έγιναν μέσα και έξω απο τους αγωνιστικούς χώρους,στην οποία αναφέρει:
 Φίλες και φίλοι του Κορινθιακού
Ποδοσφαίρου, στην πρώτη μου συνέντευξη στο Greekradio ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας έχοντας πλήρη γνώση για την πορεία των πρωταθλημάτων και το τι έρχεται,είχα τονίσει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η επιτροπή για θέματα ασφαλείας και πρόληψης βίας.
Στο καταστατικό της Ένωσης και ειδικά στο  άρθρο 42 🙁 Σύνθεση και καθήκοντα μονίμων επιτροπών) λέει ξεκάθαρα ότι η επιτροπή πρέπει:

Να ερευνά και να λαμβάνει κάθε μέτρο σχετικό με την πρόληψη βίας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Απ’ότι έχει φανεί μέχρι σήμερα η επιτροπή αυτή δεν λειτουργεί και ο ρόλος είναι μάλλον διακοσμητικός με κύρια ευθύνη της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣ Κορινθίας.

Δυστυχώς τα χθεσινά επεισόδια σε δύο αγώνες της Β’κατηγορίας και μάλιστα στο ένα παρουσία του νυν προέδρου της ΕΠΣ επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου  για την φετινή πορεία των πρωταθλημάτων.

Λόγω του ότι και σε Α’ αλλά και Β’ κατηγορία όσο βαίνουμε προς το τέλος το ενδιαφέρον θα κορυφώνεται καλό θα ήταν να ενεργοποιηθεί άμεσα η επιτροπή για θέματα Ασφαλείας και πρόληψης βίας έτσι ώστε να αξιολογεί κάθε αγωνιστική την κρισιμότητα των αγώνων προς αποφυγήν νέων ανεξέλεγκτων καταστάσεων που δυσφημούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και σε καμία περίπτωση να μη μεταθέτει ευθύνες σε παράγοντες των ομάδων ,διαιτητές και ποδοσφαιριστές.

 Φάνης Σιτές
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣ Κορινθίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn