Ο ΕΟΣ Κορίνθου καλεί για περπάτημα στον Ολμειό

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου σας προσκαλεί να περπατήσουμε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στον Ολμειό, το ποτάμι που κατά τον Ησίοδο λούζονταν οι Μούσες του Ελικώνα.

Η πορεία μας θα ξεκινήσει μαζί με τους Ελεύθερους Ορειβάτες Θήβας από το εκκλησάκι του Χριστού στην Άσκρη Βοιωτίας, για να κατέβουμε μετά από μία ώρα περίπου στο φαράγγι του Ολμειού ποταμού. Από εκεί θα ανηφορίσουμε ακολουθώντας τις όχθες του ποταμού και θα συναντήσουμε στο δρόμο μας καταρράκτες, λιμνούλες αλλά και δύσβατα σημεία, άφθονο νερό και πλούσια βλάστηση. Μετά από 4 ώρες , όσοι κουραστούν θα έχουν τη δυνατότητα να βγουν εκτός φαραγγιού ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα συνεχίσει για άλλες 2 ώρες περίπου ως τη θέση Σκάλα και ανάβαση στην Άσκρη.

Από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Άσκρης θα προσφερθούν νηστίσιμα εδέσματα σε όλους.

Ώρες Πορείας: 4ώρες(1η ομάδα), 6ώρες(2η ομάδα) Βαθμός Δυσκολίας: Α – Β

Εξοπλισμός:
Μπότες ορειβατικές, δεύτερες κάλτσες, σακίδιο, μπατόν, γκέτες, θερμοεσώρουχα, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο – διαπνέον), σκούφος , γάντια, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπελάκι, ατομικό φαρμακείο, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, αναπτήρας, ξηρά τροφή, θερμός – παγούρι, νερό, μια δεύτερη αλλαξιά στο λεωφορείο για όσους το επιθυμούν και δεύτερα παπούτσια σε περίπτωση που βραχούν τα αρβυλάκια. Οι τολμηροί ας έχουν μαζί τους πετσέτα και μαγιό.

Αναχώρηση: Στις 7:00 το πρωί από τα περιβολάκια

Κόστος Συμμετοχής: 15€

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στους Αρχηγούς:

Παναγουλόπουλος Θεόδωρος 6978882962,

Τόμπρου Δέσποινα 6937204653

και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη και Παρασκευή 20:00)

Στις εξορμήσεις του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα ταμιακώς εντάξει μέλη του.

Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn