Έτοιμη την Μεγάλη Πέμπτη η Πατρών – Κορίνθου;

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
 

Εκτός από 3-4 σημεία που θα καθυστερήσουν, είπε ο υπουργός Υποδομών – Για την εταιρεία του Χρήστου Καλογρίτσα είπε: «Αν είναι εντάξει η Τοξότης δεν το κοιτάει ο υπουργός αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες»
Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου θα είναι έτοιμος ο οδικός άξονας Κορίνθου – Πατρών εκτός από 3-4 σημεία που θα καθυστερήσουν, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Χρήστος Σπίρτζης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πρόκειται – όπως ανέφερε – για σημεία που εμπλέκεται η αρχαιολογική υπηρεσία ή υπάρχουν έργα του ΟΣΕ αλλά θα έχουν ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι με την σύμφωνη γνώμη της ΕΕ. Εκτός αυτού, ο υπουργός Υποδομών απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου αναφορικά με τις καθυστερήσεις στο έργο Πατρών – Πύργου αλλά και την εμπλοκή της μειοδότριας εταιρείας Καλογρίτσα  με την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής έσπευσε να δηλώσει πως «βεβαίως υπάρχουν πάντα διάφορες απόψεις ή αν θέλετε σπέκουλα για τις κατατμήσεις, για γκρίζες ζώνες και βέβαια τον προσωρινό ανάδοχο. Την εταιρία Τοξότης του κ.  Καλογρίτσα και μπαίνει στο κερασάκι και η Τράπεζα Αττικής» και να υποστηρίξει σε άλλο σημείο πως «δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα 2014-2020 – όντως υπάρχει καθυστέρηση 2 μηνών γιατί οι μελέτες που είχατε ετοιμάσει ως κυβέρνηση θα οδηγούσε να μην μπορεί να γίνει διαγωνισμός. Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο προσωρινός μειοδότης – να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός γιατί είναι διαφανέστατες οι διαδικασίες – έχουμε να κάνουμε ακόμα 4 διαγωνισμούς για να σταλεί ο φάκελος του συνολικού έργου στα ευρωπαϊκά όργανα».

«Αν είναι εντάξει η Τοξότης δεν το κοιτάει ο υπουργός αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες. Είναι προσωρινός μειοδότης αν γίνει τελικός θα μας πει η υπηρεσία τι και πως» είπε ο υπουργός.

Αναφορικά δε με την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής και την μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον της η Τράπεζα της Ελλάδας είπε «γιατί δεν ρωτάτε τα στελέχη σας για την Τράπεζα Αττικής ήταν και παραμένουν στη Διοίκησή της. Δεν  κάνουμε εμείς παρεμβάσεις στην τράπεζα. Οι προηγούμενοι έκαναν. Αν δεν έκανε εως τώρα ελέγχους η ΤτΕ τότε το πρόβλημα το έχει αυτή. Πάρτε τηλέφωνο το φίλο σας τον Στουρνάρα να ρωτήσετε».

«Χαίρομαι που ο κ. Στουρνάρας και στελέχη της ΤτΕ  αποφάσισαν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και έλεγξαν  στο σύνολο του τραπεζικού συστήματος. Το είχα ζητήσει και εγώ ως πρόεδρος του ΤΕΕ πριν 5 χρόνια όταν η τότε κυβέρνηση επιχειρούσε να την πουλήσει».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn