700 καρότσια τρόφιμα απο την ALPHA BANK στην Μητρόπολη…!!!

0
81

Το απόγευμα της Πέμπτης,10 Νοεμβρίου 2016, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος υποδέχθηκε στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» συνοδεία των υπευθύνων Ιερέων και ομάδας εθελοντών, την Αντιπροσωπεία της Τράπεζας ALPHA, αποτελουμένη από τους κ. Εμμανουήλ Καλούδη, Περιφερειακό Δ/ντη των Καταστημάτων Πελοποννήσου, κ. Ιωάννη Κανελλάκη, Υποδ/ντη, κ. Χριστίνα Ζαχαροπούλου εκ της Δ/νσεως Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τους Δ/ντες των Υποκαταστημάτων της Τραπέζης στην Κόρινθο και δεκαπέντε Τραπεζικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι παρέδωσαν στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» επτακόσια (700) καρότσια με τρόφιμα μακράς διαρκείας εκ του Προγράμματος «Χέρι Βοηθείας».

 Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αρχικώς εξέφρασε την χαρά του για την ενίσχυση και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της Ι. Μητροπόλεώς μας μέσω της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και ακολούθως δήλωσε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση, η οποία αυξάνει τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ι. Μητροπόλεως και αποδεικνύει ότι επιχειρήσεις με ιδιαίτερο «ειδικό βάρος» σε πανεθνικό επίπεδο, όπως η «ALPHA BANK», συνδράμουν και αγκαλιάζουν το έργο της Εκκλησίας. Και συνέχισε: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέραμε να πείσουμε πολλούς συνανθρώπους μας εντός και εκτός της περιφερείας μας, ώστε να γίνουμε περισσότεροι στην βοήθεια προς τον πλησίον… Εμείς θα συνεχίσουμε να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους, απ’ όπου και αν προέρχονται, είτε είναι Χριστιανοί, είτε Μουσουλμάνοι, είτε Έλληνες, είτε Κορίνθιοι, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μας, αυτός είναι ο προορισμός μας και αυτό μας διδάσκει η Ενανθρώπιση του Χριστού μας».
Ολοκληρώνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τις πατρικές ευχές και ευχαριστίες του προς τους εκλεκτούς εκπροσώπους της «ALPHA BANK», εκφράζοντας ταυτόχρονα και την βαθειά ευγνωμοσύνη της Ι. Μητροπόλεώς μας για την πολυτιμότατη ενέργεια και συμμετοχή τους.

Από την πλευρά της «ALPHA BANK» ο κ. Καλούδης εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για το τεράστιο Φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας και επεσήμανε ότι η «ALPHA BANK» από το 2013 στηρίζει τους αναξιοπαθούντες, μέσω των δομών των Ι. Μητροπόλεων, σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και αυτό είναι κάτι που θα συνεχισθεί και αλλού καθώς οι ανάγκες σε πανελλαδικό επίπεδο αυξάνουν.