Το νέο είδος άντρα λέγεται lumbersexual ..!

0
41
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι επίσημο, η εποχή των hipsters πέρασε. Ενα νέο είδος άντρα που ακούει στο όνομα lumbersexual επικρατεί πλέον στα τέσσερα σημεία του πλανήτη.

Είναι ο άντρας που μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από τα δάση. Εχει καλοφτιαγμένη γενειάδα, παντού τατουάζ, πίνει ουίσκι και η αρρενωπότητά του ξεχειλίζει. Πρόκειται για ένα μοντέλο που οι γυναίκες δείχνουν να προτιμούν και εύχονται να μείνει για πάντα.

Ο όρος «lumbersexual» μετράει πέντε μήνες ζωής και βγαίνει από τη λέξη «lumberjack» που σημαίνει ξυλοκόπος. Το σημαντικό σε έναν lumbersexual που σέβεται το όνομά του είναι το ντύσιμο, ώστε να μοιάζει με ξυλοκόπο της σύγχρονης εποχής: το πουκάμισο είναι καρό, στενό στο σώμα, μανίκια σηκωμένα. Το τζιν πρέπει να είναι κάπου ανάμεσα στο skinny και το ίσιο, σε σκούρα χρώματα, με γυρισμένα τα ρεβέρ ώστε να φαίνεται η δερμάτινη μπότα από μέσα. Υποχρεωτικά η μπότα πρέπει να δείχνει «δουλεμένη», πολυκαιρισμένη και όχι να βγαίνει κατευθείαν από τη βιτρίνα. Ενα αντρικό πουλόβερ πάνω ή κάτω από τη μέση επιβάλλεται.

Για total look «ξυλοκόπου» μπορεί κάποιος να φοράει και μπρετέλες, δερμάτινες. Το παν είναι να βρει κάποιος τη σωστή αναλογία και γούστο ανάμεσα στον τύπο που κόβει πραγματικά ξύλα στο δάσος και στον άντρα-τζέντλεμαν της πόλης.

Οσον αφορά τις τρίχες, το γένι επιβάλλεται -και το μουστάκι επίσης. Αλλά ένας σωστός lumbersexual δεν εγκαταλείπει τις τρίχες του στο χάος: ξυρίζει και κουρεύει το γένι του, το ενυδατώνει, το περιποιείται, πηγαίνει στον κουρέα τρεις φορές τον μήνα. Τα μαλλιά του είναι μακριά και περιποιημένα. Λάδι, κερί, μάσκα υπάρχουν και σε ανδρικές σειρές.

Αυτό που χαροποιεί τις γυναίκες είναι ότι ο lumbersexual δεν είναι brutal, άξεστος και βίαιος. Συμπεριφέρεται σαν πραγματικός τζέντλεμαν, αγαπάει την οικογένειά του, έχει αδυναμία στα παιδιά του, μπορεί να αλλάξει ακόμη και πάνες. Επίσης, ξέρει να συμπεριφέρεται με τρόπους και χειρίζεται τις γυναίκες σαν βασίλισσες.

Ο άντρας lumbersexual διαβάζει, μορφώνεται, αγοράζει βιβλία για το
savoir vivre, για το πώς θα γίνει καλύτερος σύζυγος, καλύτερος
χειρώνακτας για τις δουλειές στο σπίτι. Ολα τα θέματα που αφορούν τα
«αρσενικά» τον ενδιαφέρουν, αλλά δεν είναι μονόχνωτος, ούτε αγενής.

Πρόκειται, εν ολίγοις, για την πιο ωραία τάση: Ο lumbersexual είναι
ένα ιδανικό μείγμα αρρενωπότητας, φυσικότητας και κομψότητας. Ολα όσα
αρέσουν!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn