Εκτονώθηκε η κρίση στην χωματερή Χιλιομοδίου

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απο την πρώτη που προέκυψε το πρόβλημα με την χωματερή του Χιλιομοδίου, η θέση μας ήταν ξεκάθαρη.
Η μοναδική έστω και παράνομη χωματερή στην Ανατολική Κορινθία για κανένα λόγο δεν πρέπει να κλείσει ακόμα και αν έχουν 1000 δίκια στο Χιλιομόδι.
Δυστυχώς τα σκουπίδια προσφέρονται για μεγάλα αλλά και για μικρά παιχνίδια.
Απο τα μεγάλα που κάνει το τρίγωνο κυβέρνηση-Τατούλης-ΤΕΡΝΑ μέχρι και τα μικρά σε επίπεδο κουτσομπολιού που γίνονται γύρω μας.
Στην μέση είναι ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου και οι κάτοικοι της περιοχής.
Απειροι μαθητρευόμενοι συμβουλάτορες ένθεν και ένθεν έτρεξαν να προσφέρουν υπηρεσίες για να μετατρέψουν την κατάσταση σε πρόβλημα.
Στο μικρό λοιπόν παιχνίδι που παίζεται με αφορμή την χωματερή έχουν  μπεί οι γνωστοί (πάντα χαμένοι) παίκτες που αισθάνονται ότι μπορούν να μετακινησουν τα πράγματα πρις το σημείο που οι ίδιοι θα βγάλουν κανένα…ευρώ.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι απο χθες βράδυ ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μελέτης που σήκωσε όλο το βάρος των συζητήσεων έχει καταφέρει να οδηγήσει τα πράγματα σε εκτόνωση, ικανοποιώντας τα δίκαια (όσα είναι δίκαια) αιτήματα του Χιλιομοδίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την καθαριότητα στην πόλη της Κορίνθου.
Η στάση που κράτησε απο την αρχή τόσο η δημοτική αρχή, όσο και η αντιπολίτευση ήταν και σοβαρή και υπεύθυνη με σταθερή παρά τις αντθέσεις άποψη ότι η πόλη δεν πρέπει να γεμίσει σκουπίδια.
Ο δήμος λοιπόν πέτυχε να μείνει καθαρή η πόλη και ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου πέτυχε να επιβάλλει μέτρα λειτουργίας της χωματερής που ήταν και απαραίτητα.
Ενας συμβιβασμός στη μέση που δεν είχει θύματα.
Χαμένοι οι “συμβουλάτορες” που ονειρεύονται εκατομμύρια αλλά πάντα μένουν με τον μουτζούρη στο χέρι.

Ο ρόλος Τατούλη

Βέβαια όλο αυτό είναι προσωρινό και πρέπει να σημειωθεί η σιωπηλή στάση Τατούλη που δεν έκανε δημόσια παρέμβαση, όπως κάνει επι παντός επιστητού.
Η γνώμη  μου είναι ότι κάτι ετοιμάζει που σίγουρα δεν θα είναι καλό.
Απλά δεν τον βόλευε αυτή την στιγμή η έκρηξη στην Κόρινθο με τους δρόμους γεμάτους σκουπίδια και επιπλέον ο περιφερειάρχης δεν έχει εμπιστοσύνη στις αυταπάτες των Συριζαίων, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω.

Ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου και ο γιατρός

Απειρος αλλά καλών προθέσεων είχε να αντιμετωπίσει απο την μία πλευρά τους δεκάδες αυτόκλητους “αναλυτές” και απο την άλλη την σθεναρή στάση του Χρήστου Χασικίδη, που ξεκάθαρα δεν συζητούσε το παραμικρό με κλειστή την χωματερή. Ο γιατρός έχει πάντα τον τρόπο να μην μπαίνουν εμπόδιο οι όποιες φιλοδοξίες του στην κοινή λογική. Αυτό έκανε και τώρα.Βοήθησε να εκτονωθεί η κατάσταση. Αυτό είναι τελικά και το ήθος του.

Γ.Λ.
Αύγουστος 2016
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn