Ραψωματιώτης: Η Κόρινθος αποφάσισε να μην φέρνει ανακυκλώσιμα!

0
102
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ραψωματιώτης
“Η μη παλαλαβή ανακυκλώσιμων υλικών από την Κόρινθο έγινε με απόφαση του Δήμου”

Προς αποκατάσταση της αλήθειας των όσων κατ’ ιδίαν ή δημόσια ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Κορινθίας, ότι εκτός από την αιφνίδια μεν, αναγκαστική δε, ολιγοήμερη διακοπή παραλαβών, φυσικά απ’ όλους τους Δήμους, λόγω επισκευών και προφανώς πρόληψης εκτεταμένων ζημιών που πιθανόν ν’ απαιτούσαν πολυήμερες εργασίες αντικατάστασης φθαρμένου εξοπλισμού,το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΚΔΑΥ) Κορινθίας παραλαμβάνει απρόσκοπτα ανακυκλώσιμα υλικά από τους Δήμους.

Η συλλογή, μεταφορά και παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών (σύστημα μπλε κάδου) γίνεται αποκλειστικά, με μέσα, δαπάνες και ευθύνη των Δήμων της Κορινθίας.
Η μη παράδοση υλικών στο ΚΔΑΥ Κορινθίας από συγκεκριμένους Δήμους της Κορινθίας, οφείλεται αποκλειστικά στους Δήμους.
Ιδιαιτέρως για το Δήμο Κορινθίων, διαχρονικά έχει παρασχεθεί ξεχωριστή και υπερβολική στήριξη, καθόσον το ΚΔΑΥ παρέμενε ανοιχτό και τις απογευματινές ώρες αλλά και όλες τις Κυριακές και αργίες, αποκλειστικά και μόνο για παραλαβή από τον Δήμο Κορινθίων.
Η διακοπή παράδοσης υλικού από το Δήμο Κορινθίων έγινε αποκλειστικά με απόφαση και ευθύνη του ίδιου του Δήμου και μετά από αίτημά του προς την ΕΕΑΑ να του επιτρέψει να παραδίδει σε οποιοδήποτε άλλο ΚΔΑΥ, και οπουδήποτε, εκτός από το ΚΔΑΥ του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Π. & Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ στο Μπολάτι Κορινθίας.

Τέλος, απευθυνόμενοι στους πολίτες του Δήμου Νεμέας, σας ενημερώνουμε ότι υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας με τον Δήμο και ήδη απορριμματοφόρο της εταιρείας μας πραγματοποιεί τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών (σύστημα μπλε κάδου) και τη μεταφορά προς διαλογή και αξιοποίησή τους στο ΚΔΑΥ μας, στο Μπολάτι Κορινθίας.
Συνεχίζουμε και είμαστε δίπλα, αρωγοί στους Δήμους που στηρίζουν ουσιαστικά και πραγματικά την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
Με εκτίμηση

Ραψωματιώτης Δημήτρης
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Π. & Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ                

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn