Στο Ξυλόκαστρο παίζουν Beach Handball

0
18

Επισημοποιήθηκε η διεξαγωγή των τελικών του Beach Handball (30-31/7/2016)

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στοχεύοντας να επανέλθει δυναμικά στην υλοποίηση μιας σειράς αθλητικών διοργανώσεων στην άμμο οριστικοποίησε χθες (Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016), τη διεξαγωγή των Τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών-Γυναικών στο Ξυλόκαστρο.
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του, το Γεν. Γραμματέα της ΟΧΕ κ. Κώστα Σταματιάδη  το μέλος της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ και διεθνή παρατηρητή κ. Γιώργο Μπεμπέτσο, και τον κ. Κώστα Χατζηδημητρίου υπεύθυνο Γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας.
Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για θέματα που αφορούν στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση, τη φιλοξενία και τη διαμονή των αθλητών και την προσέλκυση σημαντικού αριθμού θεατών.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, σ’ έναν υπέροχο χώρο στη Μαρίνα του Ξυλοκάστρου, θα φιλοξενηθούν οι τελικοί του  Beach Handball. 
Τόνισε δε, ότι «Στόχος μας είναι η διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό για το τόπο και παράλληλα να τονώσουμε τον Δήμο μας και να τον αναδείξουμε ως προορισμό αθλητικού τουρισμού».
Και επίσημα πλέον -κατόπιν της υπογραφής του συμφωνητικού- ένα από τα κορυφαία αθλήματα του καλοκαιριού και σύντομα ολυμπιακό άθλημα, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο Ξυλόκαστρο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (30-31/7/2016).

Με σύνθημα «Ελάτε να παίξουμε στην άμμο» καλούμε όλους τους φίλους του Αθλητισμού να παραβρεθούν και να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή