Διακοπές με μία στάση… στο MARE WEST

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

·  Εμπειρία αγορών διεθνών προδιαγραφών

·  Απαντά σε κάθε ανάγκη των κατοίκων, ταξιδιωτών και παραθεριστών της περιοχής

· Εύκολη πρόσβαση που εξυπηρετεί όλη την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου

(Κόρινθος, 07 Ιουνίου 2016): Το MARE WEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο στην περιοχή της Κορίνθου, υποδέχεται με καλοκαιρινή διάθεση τους κατοίκους, ταξιδιώτες και παραθεριστές της περιοχής εξυπηρετώντας πλήρως τις βασικές αγορές τους σε τοπικό επίπεδο, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες που τους προσφέρει συνολικά η περιοχή.

Με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MARE WEST έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου το MARE WEST, διασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες από Κόρινθο, Κιάτο, Λουτράκι, Βραχάτι και Άργος. Παράλληλα, παρέχει στους επισκέπτες του, 800 θέσεις parking, ΑΤΜ, σύνδεση με συγκοινωνίες και εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο εμπορικό πάρκο MARE WEST, κάτοικοι, παραθεριστές και επισκέπτες της περιοχής μπορούν να απολαύσουν την βόλτα τους σε έναν αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο αλλά και να κάνουν όλες τις απαραίτητες αγορές τους στα επιλεγμένα καταστήματα λιανικής του πάρκου, ώστε να είναι πάντοτε πλήρως εφοδιασμένοι για τις διακοπές τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn