Μία πρόταση για υδατοδρόμιο στην Κόρινθο

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρόταση συνδιοργάνωσης μεταξύ Επιμελητηρίου και Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου, επιστημονικής ημερίδας για τα υδατοδρόμια που θα αφορά την ισχύουσα νομοθεσία, τις πηγές χρηματοδότησης αλλά και τα ωφέλη που μπορεί να προσφέρει μελλοντικά η λειτουργία τους, έκανε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βασίλης Πανταζής.

Όπως τόνισε, η ανάπτυξη του Δήμου στο Σαρωνικό και τον Κορινθιακό, η εγγύτητα στην πρωτεύουσα και η ύπαρξη μοντέρνας γραμμής χερσαίας μετακίνησης, μπορεί να κάνει το Δήμο μας κόμβο μεταξύ πρωτεύουσας, νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου αλλά και της Πελοποννήσου, με όλα τα οφέλη που μπορεί να αποκτήσει η περιοχη μας.
Ο Βασίλης Πανταζής είναι σε επαφή με επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο και οι οποίοι έχουν δώσει την υπόσχεση τους για την παρουσία τους στην ημεριδα. Φυσικά χωρίς κόστος για το Δήμο. Μοναδική προϋπόθεση που έθεσε ο Βασίλης Πανταζής είναι η συνδιοργάνωση μεταξύ Επιμελητηρίου και Δήμου, ώστε το εγχείρημα να μην αποτελέσει προϊόν πολιτικής αντιπαράθεσης.

 Σημείωση.
 Ο Βασίλης Πανταζής είναι δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου, με την οποία εξελέγη σαν συνεργαζόμενος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn