Η ώρα που θα βρίσκεις δουλειά μέσω Facebook έφτασε

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Facebook Jobs είναι το νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η εταιρεία και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημοσιεύουν αγγελίες για τις θέσεις που ανοίγουν. Ήδη το νέο εργαλείο του δημοφιλέστερου social media ξεκίνησε να λειτουργεί σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, Βρετανία, Γερμανία και άλλες χώρες με αρκετές εταιρείες ήδη να έχουν σπεύσει να εκμεταλλευτούν τις πολλές δυνατότητες που παρέχει, ανακοινώνοντας θέσεις εργασίας με πλήρη περιγραφή.

Η αγγελία εμφανίζεται στο Newsfeed και ο υποψήφιος μπορεί να κλικάρει το “Apply Now” για να κάνει την αίτησή του. Το απλό και άμεσο interface επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικοινωνούν απευθείας με τους υποψήφιους εργαζόμενους μέσω του Facebook Messenger. Το σημαντικότερο είναι ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι πλέον θα βλέπουν τις αγγελίες για δουλειά. Ήδη, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας HR ADP, περίπου 14,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν στραφεί στα social media για εύρεση εργασίας ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 73% έχει προσλάβει άτομα που τα χρησιμοποιούν. Μάλιστα το 42% αυτών των εργοδοτών έχει δηλώσει ότι βελτιώθηκε το επίπεδο των υποψήφιων εργαζόμενων.

Οπότε προσοχή στις φωτογραφίες προφίλ που επιλέγεις και στα posts που κάνεις αφού μπορεί να σου στοιχίσουν την πολυπόθητη δουλειά. Βέβαια οι χρήστες του Facebook – υποψήφιοι εργαζόμενοι θα μπορούν να ελέγχουν την πρόσβαση που θα δίνουν αλλά και πάλι θα πρέπει να σκεφτείς τι απ’ αυτά που δημοσιεύεις θα ήθελες να δει το μελλοντικό σου αφεντικό.

Ποιος ξέρει, σύντομα ίσως δούμε την ίδια δυνατότητα και στην Ελλάδα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn