Και το Επιμελητήριο στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης

0
23

Οπως ανακοίνωσε σήμερα η Μητρόπολη Κορίνθου και το Επιμελητήριο,μπήκε στην λίστα των φορέων που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του κ.Διονυσίου.
Συγκεκριμμένα αναφέρει η Μητρόπολη:
Το Επιμελητήριο Κορινθίας δια του Προέδρου του κ. Βασιλείου Νανόπουλου προσετέθη στην μεγάλη χορεία θεσμών & ιδιωτών, που από τις εορτές των Χριστουγέννων & μετά, κυριολεκτικά συμπορεύθηκαν με την Ι. Μητρόπολή μας στην προσπάθεια της για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Κορινθίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νανόπουλος παρέδωσε ιδιοχείρως, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ε.έ., στον ταμία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Κυριάκο Σκλία, το συνολικό ποσόν των 300 ευρώ, σε 6 διατακτικές δωροεπιταγές των Supermarket «Κρητικός», των 50 ευρώ εκάστη, ώστε να αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις μεγάλες ανάγκες των φιλανθρωπικών δομών μας.

Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος σημασία δεν έχει τόσο το ποσόν ή η συχνότητα της προσφοράς του κάθε ενός από εμάς όσο η συστράτευση όλων μας στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε, αυτούς που έχουν την ανάγκη μας. Η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου εύχεται και προσεύχεται να πολλαπλασιαστούν οι αλληλέγγυοι Χριστιανοί σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπερκαλύψουν, ει δυνατόν, τους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας.