Διεθνής ημέρα Μουσείων με δύο εκθέσεις φωτογραφίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου ( photos&video)

0
138
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2022 / Corinth Exposed Photography Festival 2022 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, εγκαινίασαν την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου, δύο εκθέσεις φωτογραφίας στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων που φέτος έχει θέμα: «Η Δύναμη των Μουσείων».

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας Γιώτα Κασίμη και αρκετοί επισκέπτες του Μουσείου που να σημειώσουμε σήμερα είχε ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για τις εκθέσεις:

 

1. ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μέρος του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2022 με τίτλο “FALLOUT” – Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει σοβαρό αντίκτυπο στο περιβάλλον που ζούμε. Η επιβίωση μας σε αυτόν τον πλανήτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την συμπεριφορά και τις επιλογές μας.

Η έκθεση των φωτογραφιών που θα φιλοξενηθεί στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου περιλαμβάνει τις 20 φωτογραφίες που διακρίθηκαν φέτος στον Διαγωνισμό ανάμεσα σε μεγάλο πλήθος ατομικών συμμετοχών καλλιτεχνών φωτογράφων από 50 χώρες του κόσμου. Συγκεκριμένα οι νικητές του διαγωνισμού αλφαβητικά είναι:

Νικητές (με αλφαβητική σειρά)

Angelova Petia, Ελλάς

Apu Jahid, Μπανγκλαντές

Boland Katherine, Αυστραλία

Boto Andre, Πορτογαλία

Dey Subrata, Μπανγκλαντές

Jamieson Maura, Αγγλία

Jurek Janusz, Πολωνία

McNab Cal, Αγγλία

Melotti Roberto, Ιταλία

Muller Aishling, Ιρλανδία

Pérez Antonio, Ισπανία

Rinaldi Iqro, Ινδονησία

Sarkar Sujan, Ινδία

West Tammy, ΗΠΑ

Zeigler Eric, ΗΠΑ

Ziaie Emad, Ιράν

Κοντοδήμου Γεωργία, Ελλάς

Παπακωνσταντίνου Τόνυ, Ελλάς

Ρομπόκος Γιάννης, Ελλάς

Χρόνης Στέφανος, Ελλάς

2. Ατομική Έκθεση της Ιρλανδής φωτογράφου Aishling Muller με τίτλο: «From Ashes» (Από τις στάχτες). Πρόκειται για μια φωτογραφική σειρά αυτοπροσωπογραφιών πάνω σε θέματα που αφορούν τον θάνατο, την αναγέννηση και γενικά την έννοια της ανανέωσης εσωτερικά, εξωτερικά, αλλά και στο ευρύτερο περιβαλλοντικό τοπίο. Εδώ η Aishling φωτογραφίζει με φόντο την προσωπική, κοινωνική και συλλογική καταστροφή που πολλοί έχουν βιώσει ως αποτέλεσμα του COVID, αλλά και εξ’ αιτίας των μεγάλων δασικών πυρκαγιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας: 27410 73509, globals@otenet.gr , υπεύθυνος Σωκράτης Λαμπρόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn