Η Κορινθιακή εταιρία Niko Helm Hellas στην παγκόσμια έκθεση PaintExpo της Καρλσρούης

0
126

Συνεχίζοντας την εξωστρέφεια στην λειτουργία της, καθώς έχει παρουσία σε 65 ώρες παγκοσμίως, η Κορινθιακή εταιρία Niko Helm Hellas, συμμετέχει στην παγκόσμια έκθεση PaintExpo στην Καρλσρούη της Γερμανίας.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρία Niko Helm Hellas, ειδικεύεται στα εναέρια συστήματα διακίνησης τους μηχανισμούς συρόμενων θυρών και τις γερανογέφυρες, με πελάτες καταξιωμένα ονόματα της αυτοκινητοβιομηχανίας της αεροναυπηγικής και της φαρμακοβιομηχανίας.

Η PaintExpo πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Καρλσρούη ως έκθεση για καινοτομίες, εφαρμογές, μελλοντικές τεχνολογίες και τάσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές της βιομηχανικής επίστρωσης. Η εμπορική έκθεση καλύπτει όλο το φάσμα των διεθνών προϊόντων και υπηρεσιών στην αλυσίδα εφοδιασμού για τεχνολογία βιομηχανικής επίστρωσης. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων εκτείνεται από πιστόλια ψεκασμού, εξοπλισμό και υλικά έως την τεχνολογία αυτοματισμού. Αυτή η μοναδική παγκόσμια συγκέντρωση εταιρειών από τον κλάδο είναι απαράμιλλη παγκοσμίως, καθιστώντας την ιδιαίτερα ελκυστική για παρόχους υπηρεσιών επίστρωσης και εσωτερικές εταιρείες επίστρωσης από όλο τον κόσμο.