Μιχάλης Λιάκος: …. και το όνομα αυτού «Νέες Δυνάμεις» (video)

0
145
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μια άκρως αιφνιδιαστική, όσο και εντυπωσιακή κίνηση, ο Μιχάλης Λιάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Βέλου-Βόχας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη 14 Απριλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, υψηλής αισθητικής, το οποίο έχει ξεπεράσει ήδη τις 2.000 προβολές και έχει κάνει αίσθηση σε όλη την Κορινθία.

 

Στους στενούς συνεργάτες, του υποψήφιου πλέον δημάρχου, επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την απήχηση και την ανταπόκριση που υπάρχει από τους πολίτες  του Δήμου, σχετικά με την υποψηφιότητά του, η οποία έχει γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών.

Με ξεκάθαρα μηνύματα όπως «Η παρούσα δημοτική αρχή, ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε» και «ο τόπος μας χρειάζεται Νέα Διοίκηση, χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή», γίνεται ειδική αναφορά σε κάθε δημοτική ενότητα και στα χωριά του Δήμου.

Ο κύριος Λιάκος και η ομάδα του, στοχεύουν στην ποιοτική υπεροχή των «Νέων  Δυνάμεων» σε σχέση με τους υπάρχοντες συνδυασμούς, μέσω της ανάδειξης θετικών μηνυμάτων και μιας αμιγούς πολιτικής αντιπαράθεσης με την παρούσα δημοτική αρχή.

Ιδιαίτερη αίσθηση τέλος και αντικείμενο πολλών συζητήσεων έχει προκαλέσει μια αποστροφή του λόγου του κ. Λιάκου, στο τέλος της ανακοίνωσης, με την οποία καλεί κάθε συμπολίτη του, «να στρέψει την προσοχή του σε όλα όσα θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα», προετοιμάζοντας το κλίμα για ακόμη πιο έντονες και ενδιαφέρουσες πολιτικές εξελίξεις.

streetlife

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn