ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «1821-2021: Η μνήμη ως δημιουργός ταυτότητας με αφορμή τα 200 χρόνια από τον Αγώνα για Ανεξαρτησία»

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διαδικτυακό Συνέδριο που οργανώθηκε από κοινού το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και είχε τίτλο:«1821-2021: Η μνήμη ως δημιουργός ταυτότητας με αφορμή τα 200 χρόνια από την Αγώνα για Ανεξαρτησία».

Την έναρξη του συνεδρίου έκανε η κα Μαρία Μέξια, διευθύντρια του Ιστορικού- Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου και ο κος Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Διευθυντής του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι κύριοι Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Βασίλης Νανόπουλος, Δήμαρχος Κορινθίων και η κυρία Αθηνά Κόρκα, Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό και την Παιδεία του Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό του.

Στο συνέδριο πήραν μέρος με ομιλίες τους έγκριτους πανεπιστημιακούς και ερευνητές με σημαντικές τοποθετήσεις σχετικές με το θέμα.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, μίλησαν οι: κα Άρτεμις Γιάγκου PhD, Ιστορικός του Design και της τεχνολογίας, κ. Κώστας Θεολόγου, Καθηγητής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών της ΕΜΠ, κ.κ. Δημήτριος Μπαλτάς, Δρ. Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Βασίλης Καραποστόλης, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή 21 Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν ομιλίες από τους: κα Μαριέττα Διονυσίου – Αγγέλου Μινώτου, Λέκτορα στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κυρίες Κατσιμάρδου Ρεγγίνα, Ιστορικό – Επιμελήτρια Ιστορικών Ιστορικών Ιδρυμάτων. Επιμελήτρια Συλλογών ΕΙΜ και από τον κ. Γιώργο Κεντρωτή, Καθηγητή Πανεπιστημίου, Κοσμήτορα της Σχολής Ιστορίας & Μετάφρασης – Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους επιστήμονες, που συνέβαλαν στο μέγιστο στην προσέγγιση του θέματος με τις τοποθετήσεις τους και έδωσαν έναυσμα για αναστοχασμό στα ζητήματα της μνήμης και της ταυτότητας σε όσους παρακολούθησαν το συνέδριο.

Τα βίντεο των ομιλιών θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην διαδικτυακή πλατφόρμα του συνεδρίου για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν.

https://200xroniacongress.peloponnesianinstituteofarts.or. ..

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι η έναρξη και οι χαιρετισμοί της πρώτης μέρας.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn