ΑΣΠ Κόρινθος: Αφιερωμένο στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών το παιχνίδι του Σαββάτου!

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο ΑΣΠ Κόρινθος υποδέχεται τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων το Σάββατο 27/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου (18:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Pre League Γυναικών.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών , ο αγώνας που είναι αφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες θύματα, σε όσες καταφέρνουν να ζήσουν, αλλά και σε εκείνες που τους χάσανε τη ζωή.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα μας που θα παραδώσει μια υπογεγραμμένη – από όλες τις αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος – φανέλα (η οποία θα στείλει το μήνυμα «ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ») στη μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, που βρίσκεται στο γήπεδο. να την παραλάβει.

Το σύνθημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς βλέπουμε κάθε γυναίκα, οπότε ευελπιστούμε να φτάσει σε κάθε γωνιά – όχι μόνο της Κορινθίας – αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Επιπλέον, μια ομάδα γυναικών από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων θα βρίσκεται από τη Νωρίς στο γήπεδο με ενημερωτικό υλικό!

Ο κόσμος του αθλητισμού που βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου για να δώσει το πιο θερμό του χειροκρότημα!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn