Νίκος Σταυρέλης: Ελάχιστο το έργο της Δημοτικής Αρχής στην Παιδεία (video)

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου δύο χρόνια και πλέον δεν είναι και πολύ ευχάριστος για τους συμπολίτες μας.

Το Δημοτικό σχολείο Αρχαίας Κορίνθου με σύμβαση από το Μάϊο 2020. Εργολάβος δεν έχει μπει ακόμα. Πήραμε έγκριση από το ΚΑΣ για την μελέτη, με την προϋπόθεση να κάνουμε άλλες τρεις μελέτες. Είμαι δύσπιστος πλέον αν θα εκτελεστεί το έργο στο συμβατικό χρόνο και αν θα απορροφήσουμε τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Το Μουσικό σχολείο, έργο βεβαίως της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Είναι σε φάση μελέτης και αναμένονται οι κατ’ εξαίρεση έγκριση όρων δόμησης για να δημοπρατηθεί στη συνέχεια. Το έργο, αν όλα πάνε καλά δεν πρόκειται να τελειώσει πριν από τρία χρόνια.

Νηπιαγωγεία Κορίνθου. Η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει καμία μελέτη, καμία δημοπράτηση, καμία ένταξη σε πρόγραμμα, κανένα φυσικά έργο ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου.

Δημοτικά σχολεία. Δεν έγινε απολύτως τίποτα στον Άσσο, το Λέχαιο, την Αλμυρή και το 2ο δημοτικό σχολείο που λειτουργούν τάξεις ακόμα και σήμερα σε κοντέινερ.

Γυμνάσιο – Λύκειο Λεχαίου. Απολύτως τίποτα. Είδαμε πίστωση στο τεχνικό πρόγραμμα 2022 αλλά δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει μελέτη, έγκριση κτιριολογικού προγράμματος από το Υπουργείο παιδείας. Εύχομαι και ελπίζω να δημοπρατηθεί το 2022.

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Αγίου Γεωργίου και Αθικίων. Τρομερή καθυστέρηση με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Από το Σεπτέμβρη 2019 έχει ανακηρυχτεί εργολάβος, δύο χρόνια δεν έγινε τίποτα. Χάσαμε χρόνο. Επαναδημοπράτησαν τα έργα και πρόσφατα υπεγράφησαν οι συμβάσεις. Εύχομαι και ελπίζω να κατασκευαστούν και ολοκληρωθούν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn