Το Επιμελητήριο Κορινθίας στις Βρυξέλλες για το συνέδριο «POST COVID-19- ACTIVE WORKPLACE»

0
51
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου «POST COVID-19- ACTIVE WORKPLACE», στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή εκπρόσωπων του Επιμελητήριου Κορινθίας, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus WAC & HEMA.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το συνέδριο «POST COVID-19- ACTIVE WORKPLACE», όπου παρουσιάστηκε η πορεία του έργου WAC και τα αποτελέσματα του έργου ΗΕΜΑ που χρηματοδοτούνται από την Eυρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus Sport. To Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει ως εταίρος στις κοινοπραξίες των δυο προγραμμάτων.

Τη Διοίκηση του Επιμελητήριου Κορινθίας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, κος Δημήτριος Σουφρίλας, και οι υπεύθυνες των έργων, κα Πέννυ Λάσκα & κα Αικατερίνη Ζιαζιά. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάστηκαν επίσης νέες επιστημονικές έρευνες πάνω στο κομμάτι εργασιακής άθλησης καθώς και καλές πρακτικές επιχειρήσεων που έχουν υιοθετήσει έναν πιο active lifestyle στο χώρο εργασίας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του Επιμελητηρίου Κορινθίας αλλά και άλλα προγράμματα, ακολουθήστε εδώ: https://bit.ly/3Dz5Q32

HEMA WAC

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn