Την Αρχαία Κόρινθο επισκέφτηκαν οι Ι. Χατζηθεοδοσίου & Γ. Καββαθάς ύστερα από πρόσκληση του Σ.Ε.Α.Κ. (videos & photos)

0
245
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Αρχαία Κόρινθο επισκέφθηκαν σήμερα Κυριακή, ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και ο Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος), προσκεκλημένοι του εμπορικού συλλόγου Αρχαίας Κορίνθου «η Τριήρης».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Παπαμιχαήλ και τα μέλη του Δ.Συμβουλίου, καθώς και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκος Κογιουμτσής.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο από τον Π.Ψωμά υπάλληλο της Εφορίας Αρχαιοτήτων.  Σε δηλώσεις τους στο streetlife, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας.

Αναφέρθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της χώρας εξαιτίας των ανατιμήσεων στην ενέργεια, της έλλειψης ρευστότητας και της συσσώρευσης χρέους, λόγω της πανδημίας, τονίζοντας την ανάγκη λήψης περισσότερων μέτρων στήριξης του επιχειρείν προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία και να υλοποιηθεί η στροφή προς μία νέα αναπτυξιακή πορεία.

Προκειμένου να αμβλυνθούν οι επικείμενες ανατιμήσεις, ο κ. Χατζηθεοδοσίου  και ο κ. Καββαθάς ζήτησαν τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, τον περαιτέρω περιορισμό του ΦΠΑ στην εστίαση, καθώς και στα είδη πρώτης ανάγκης, όπως το ψωμί και την επίσπευση της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.

Να  αποκτήσουν πρόσβαση οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τραπεζικό δανεισμό  μέσω τω κοινοτικών κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Εξέφρασαν φόβους ότι τα κεφάλαια του Ταμείου θα χρησιμοποιηθούν για γιγάντωση των μεγάλων επιχειρήσεων. Με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συζητούν την  τη διαγραφή μέρους των οφειλών που δημιουργήθηκαν στην πανδημία.

photo credits: Kostas Vasilopoulos – video edit: Mercourios Goumas

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn